lauantai 31. tammikuuta 2015

Dance Legend - Sirin

Tällä kertaa kynsille pääsi vihdoin ensimmäinen Dance Legend by Anna Gorelova -lakkani, jonka sain kokeiluun Mi Nailsilta. Testattavaksi valikoitua upea turkoosi(teal?) lakka voimakkaalla hopeisella shimmerillä, Sirin, joka on väriltään aivan minun näköiseni. Pakko myöntää, että se oli valintana ehkä turhankin ennalta arvattava, mutta toisaalta kyllähän näitä lempivärejä tulee käytettyäkin eniten.

Odotin Sirinillä lakkaamista hieman kauhun sekaisin tuntein, sillä jostain syystä oletin sen peittävän todella huonosti. Se kuitenkin yllätti minut todella positiivisesti helpolla levittyvyydellään ja kaiken lisäksi lakka peitti kahdella kerrosella, vaikkakin pidemmät kynnet saattaisivat vaatia vielä kolmannenkin. Todella positiivinen yllätys. Se, mikä ei juurikaan yllättänyt oli se, että Sirin on kynsillä todella kaunis. Se on tosin vihreämpi kuin olisin arvannut, mikä tulee esille erityisesti keinovalossa.


Kynsien koristelu on viime aikoina tuottanut aikamoisia ongelmia, eivätkä nämäkään kynnet tuottaneet tähän poikkeusta, valitettavasti. Ideat ovat yksinkertaisesti täysin hukassa. Lakkasin kynnet valmiiksi ja olin jo jättämässä ne yksivärisiksi, mutta keksin lopulta kaivaa esiin ohuen siveltimen ja akryylimaalit. Ajattelin ottaa maalaamisen aivan harjoittelun kannalta, mutta näistähän tuli oikeastaan aika onnistuneet. Mitään ideaa koristeluihin ei ollut, kunhan maalailin kiekuroita kynsille. Lopuksi lisäsin vielä dotting toolilla muutaman pilkun sinne tänne. Ja kiekurathan jopa onnistuivat yli odotusten, kerrankin sain jäljestä mukavan ohutta ja melko siistiä! 


Sirinin mukana tuli tuo jättimäinen kynsilakkasormus, joka on päässyt käyttöönkin jo useamman kerran ja varmaan pääsee uudelleenkin käyttöön erityisesti kesällä. Näin talvella se on hieman hankala, sillä se jää kiinni joka paikkaan suuren kokonsa takia. Mukava idea kuitenkin.  



Tämä lakkaus oli siis täynnä positiivisia yllätyksiä lakan ja koristeluiden muodossa. Näköjään ei ollut kovinkaan huono idea vain kokeilla jotain ilman odotuksia. 

Sirin näytti valitettavasti olevan Mi Nailsilta väliaikaisesti loppu, mutta toivottavasti sitä tulee vielä lisää jossain vaiheessa. Edelleenkin kannattaa klikata itselleen ilmoitus, kun lakkaa on taas saatavilla, näin menee yrittäjälle viesti eteenpäin kiinnostuksesta.

12 kommenttia:

  1. Wowow onpa upea lakka!! Ihana väri ja hituloita seassa :) oon menossa mi nailsiin ens viikolla, toivottavasti siellä on kaikkea ihanaa hypisteltävää!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nuo hitulat on ihan mahtavia! Niin haluaisin itsekin joskus siellä käydä, toivottavasti löytyy kaikkea ihanaa <3

      Poista
  2. Onhan se kaunis! Meinasin hankkia ite kans, mut päädyin kuitenki Sageen:) Tuo kynsilakkasormus tosin on ihan järjettömän iso; en pysty sitä ees käyttää ku tippuu joka sormesta:D
    Tosi hyvin oot onnistunu maalaamisessa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo Sagekin näyttää kyllä aika mahtavalta! Miulla se kyllä pysyy sormessa, saan sen tiukattua just sopivaksi, mutta oon muuten vaan sen käyttämisessä vähän huono, kun se jumittuu joka paikkaan. En oo tottunu tuollaisiin suuriin ulokkeisiin :D Kiitoksia! :)

      Poista
  3. Upea lakkaus! Tuo Sirin on varsinainen avaruuslakka...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Avaruus siitä kyllä tuli mieleen, mietin että tällä varmaan tulis tosi siistit galaksikynnet, jos vaan saisin joskus aikaiseksi yrittää!

      Poista
  4. Upeet maalaukset, millanen sivellin ja mistä??? Lakka on kaunis ja koristelut huiput :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Sivellin taitaa olla Tallinnasta viis.ee:ltä ostettu tuollainen Kolinsky-sivellin, ihan superohut. Jos nyt en ihan ole erehtynyt, niin se on varmaan sellainen, mitä tuolla on verkkokaupassakin myynnissä! En vaan saa sitä millään sieltä linkitettyä, kun tuo sivu on ihan hassu. Koodi on kuitenkin DK-13R00.

      Poista
  5. Ohhoh, vautsi mikä lakka ja mitkä maalailut! Aivan upeat kynnet <3

    VastaaPoista
  6. Ihanat! Mä luulin noita kiekuroita leimaksi kunnes luin, että olet maalannut ne! Huikea suoritus! :)

    VastaaPoista
  7. Kiitos <3 Heh, sittenhän niitten on oltava tosi onnistuneet, jos voi leimoiksikin erehtyä luulemaan :)

    VastaaPoista