tiistai 30. joulukuuta 2014

Vuoden 2014 lempparit - lakkaukset

Ensimmäinen blogivuosi lähenee loppuaan ja takana on omalta osaltani takana reilut kahdeksan kuukautta bloggaamista. Innostuin selailemaan kuviani läpi ja kokoamaan pientä listaa vuoden suosikkilakkauksistani. Valitsin jokaiselta kuulta yhden lakkauksen alkaen huhtikuulta. Lisäsin kuvien lisäksi linkit postauksiin, jos joku haluaa käydä tarkemmin katsomassa.

Huhtikuu. Blogin aivan alkutaipaleilta löytyi parikin tosi kaunista lakkausta, mutta omiksi suosikeikseni valikoituivat lopulta nämä käsinmaalatut one stroke -kynnet.


Toukokuu. Ensimmäinen kokonainen bloggauskuu oli täynnä "ihan kivoja" lakkauksia, joita mikään ei oikein noussut ylitse muiden. Lopulta valinta kohdistui suloisen pastellisiin vesimarmorointeihin.


 Kesäkuu. Tämä kuukausi jatkuu edellisestä jo tutulla linjalla - kauniita lakkauksia, joista hieman vaikea valita mitään erityistä. One stroke -kynnet kuitenkin näyttävät omaan silmääni aina kauniilta!



Heinäkuu. Näiden valitseminen oli ehkä kaikista lakkauksista se helpoin. Olin todella tyytyväinen näihin kynsiin kokonaisuutena - liukuväri onnistui melkeinpä täydellisesti ja uskaltauduin maalaamaan kynsille jotain muutakin kuin kukkia!



Elokuu. Elokuussa oli paritkin kynnet, joista valita, mutta lopulta nämä seilorikynnet veivät pisimmän korren. Muistan olleeni näihin todella tyytyväinen niiden ollessa kynsillä!


Syyskuu. Koralli oli tänä vuonna väreistä itselleni ylitse muiden. Jo pelkästään siitä syystä valitsin syyskuulta kynnet, joissa yhdistyi kaksi tämän vuoden suurta hittiä - vinyylit ja koralli.




Lokakuu. Kuun lopulla pätkäisin kynnet lyhyemmäksi kuin ne ovat olleet moneen vuoteen. Juuri lyhennetyille kynsille tein tämän glitterliu'un käsinmaalatuilla kukilla.


Marraskuu. Tämä kuu oli heinäkuun ohella sellainen, jossa lakkauksen valintaa ei juuri tarvinnut miettiä. Olin pitkään suunnitellut Vallilan Mon Amour -kankaan pohjalta lakkausta ja sain sen vihdoinkin toteutettua ja lopputulos oli todella mieluisa. Marraskuu oli noin muuten näin jälkikäteen katsottuna oma suosikkini blogissa nähtyjen kynsien suhteen.


Joulukuu. Vuoden viimeinen kuukausi meni yhdessä hujauksessa, eikä inspiraatio ollut aivan parhaimmillaan. Tätä lakkausta katsellessa tulen kuitenkin edelleen hyvälle mielelle.


Ihan mukavasti mahtunut näihin kuukausiin vaihtelua ja melko erilaisia lakkauksia löytyi näistä hieman reilusta sadasta julkaistusta postauksesta. Opetteluahan tämä koko bloggaaminen vielä on, mutta ihan hyvälle alulle on jo päästy :)

 Mitkäs olivat teidän suosikit - näistä jotkut vai onko mieleen jäänyt jotkut kynnet, joita ei näiden joukossa näy?

22 kommenttia:

  1. Syyskuu ja marraskuu ovat superhienoja. Kaikki ovat kylläkin upeita mutta nämä kaksi ovat himpun verran ylitse muiden :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Nämä oli kyllä itsellekin kaikki todella mieluisia, eikä näidenkään valitseminen ollut ihan helppoa :)

      Poista
  2. No onpa toinen toistaan upeampia lakkauksia! Wautsiwau! Hyvää uutta vuotta, noista on kyllä vaikea valita yhtä, tai edes kahta...mut jos elo- ja marraskuu? Seilorikynsillä ei voi mennä vikaan koskaan ja tuota sun verhokynttä ihailin ekaa kertaa viime yönä jossain kynsiryhmässä ja muistan laittaneeni tän sun blogin silloin lukulistalleni. Ohhoh, oli värssy :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3 Onneksi ei olekaan mikään pakko edes valita :) Mahtavaa, että oot löytänyt tänne lukijaksi, taisin löytää sun blogin juuri samoihin aikoihin :)

      Poista
  3. Ihania kynsiä kaikki, mut omat suosikit on ehdottomasti lokakuun ja marraskuun kynnet! <3

    VastaaPoista
  4. Nuo marraskuun kynnet ovat niin mun suosikit! <3 Upeat!
    Mutta sut mä muistan myös todella taitavana one stroke -kukkien tekijänä :) Olis kiva taas nähdä sellaiset kynnet!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, ne saattaa kyllä olla itsellekin ne kaikkein mieluisimmat! Mietin tiedätkö just samaa, kun selasin noita postauksia ja totesin, ettei ole tullut pitkään aikaan tartuttua siveltimeen! Täytyy laittaa tuumasta toimeen ehdottomasti!

      Poista
  5. Upeita kynsiä! Vesimarmorointi ja heinäkuu ovat lemppareitani :)

    VastaaPoista
  6. Sulla on kaikkinensa kyllä tosi kauniita kynsikuvia, kiitoksia niistä. Mun lempparit näistä on toukokuun vesimarmorointisi (=oon bähän kadekin!) ja tuo Vallilan Mon Amour, joka on aivan i-ha-na!♡

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon, ihana kuulla, että on näyttäneet hyvältä sunkin silmään <3 Tästä on mukava jatkaan ensi vuoteen!

      Poista
  7. Sulta tulee kyllä aina hienoja kynsiä :) seilorit ja vesimarmoroinnit onnistuessaan iskee aina!

    VastaaPoista
  8. Nää on kyllä kaikki niin hienoja etten osaa nostaa yhtä ylitse muiden mutta ehkä käsinmaalailut vievät voiton, se kun on laji jota itse en hallitse ja kunnioitan suuresti kaikkia sen taitajia:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Sissi, mukava kuulla <3 Niin erilaisiahan nuo kuitenkin on, että vaikea senkin puoleen. Käsinmaalaus on kyllä ihan oma lajinsa, että siihen ei aina meinaa hermot riittää. Nyt ensi vuonna pitää taas yrittää siihen panostaa enemmän :)

      Poista
  9. Nämä on kaikki niin upeita! Ei mitenkään pysty valitsemaan parasta! <3

    VastaaPoista
  10. Näistä mun ehdottomat suosikki kynnet on Vallilan Mon Amour-kynnet <3 Mut ihan yleensä ottaen sä teet tosi nättejä ja siistejä lakkauksia ja olen tykännyt blogistasi :) Mukavaa vuoden vaihdetta ja onnea tulevalle vuodelle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Heidi ihanasta kommentista, kannustaa jatkamaan taas ensi vuodellekin! Mukavaa vuodenvaihdetta sinnekin <3

      Poista
  11. Tosi hienoja lakkauksia ja vau, mitä käsinmaalauksia! Seilorikynnet olivat kuitenkin omat suosikkini :)

    VastaaPoista