torstai 18. joulukuuta 2014

Grey Britain

Kun näin ensimmäistä kertaa Dance Legendin Grey Britainista kuvia, tiesin millaisen lakkauksen sillä haluaisin tehdä. Melkeinpä tämän yhden idea takia lakka olikin sitten aivan pakko hankkia. Idea on lähtöisin eräästä neulepaidastani.

Aloitin lakkaamalla pohjalle kolme kerrosta Grey Britainin, joka oli koostumukseltaan oikein kelpo yksilö. Esimerkiksi DaLen Holy Diver oli koostumukseltaan todella ohut ja levisi kynsinauhoille todella herkästi, tämän kanssa vastaavaa ongelmaa ei onneksi ollut. Lakka levittyi helposti ja peittikin ihan kivasti. Ja onhan se nyt yksinkertaisesti tosi kaunis,tavallisesta harmaasta hieman poikkeava tapaus.



Inspiraationa toimineessa neulepaidassa on kuviolliset hihat ja muuten paita on musta-harmaata neuletta. Leimasin kynsille paria eri kuviota hieman paitaa mukaillen. Keskisormen ja nimettömän kynsiin tuli neuloskuviot MoYou Londonin Fashionista 02-laatasta ja muihin kynsiin kiekuroita Pueenin laatasta #73. Tuo Pueenin kuvio on niiiin kaunis!


Ei näiden toteuttaminen taas mennyt niin kuin elokuvissa, eikä kynsistäkään tullut aivan sellaiset kuin olin kuvitellut. Grey Britain oli ehdottomasti näiden kynsien parasta antia, todella mielenkiintoinen harmaa!

EDIT. Katarooma kyseli paidasta kuvaa, niin lisäilen tähän nyt sellaisen, missä näkyy edes vähän tuota kuviointia ja ideaa yleensäkin. 


2 kommenttia: