torstai 4. joulukuuta 2014

Picture Polish Cosmos

Kynnet ilman lakkaa, eikä yhtäkään ideaa. Tällaisessa tilanteessa piti turvautua aivan upeaan lakkaan ja todella yksinkertaisiin koristeluihin. Kynsille päätyi Picture Polishin Cosmos.

Cosmos oli pakko tilata, vaikka laatikosta löytyi ennestään Zoyan Dream, jonka arvelin olevan hyvin vastaava lakka. Päädyinkin Dreamin myymään pois jo ennen kuin Cosmos edes saapui, jostain syystä en niin ihastunut siihen viime kerralla. Cosmos sen sijaan on uskomattoman hieno lakka. Lakkasin kaksi kerrosta, hieman se vielä jäi läpikuultavaksi valoa vasten katsottaessa, mutta en antanut sen häiritä.  



Koristeina yksinkertaisesti kristallit Mi Nailsilta saadusta kristallikiekosta. Nämä olivat ihanan säihkyviä, vaikka hieman nämäkin tuntuivat sumenevan päällyslakan lisäämisestä. 


Onneksi omien lakkojen joukosta löytyy näitäkin lakkoja, jotka eivät paljon koristeluja vaadi. Jospa sitä silti seuraavalle kerralle saisi aikaiseksi jotain muutakin :)

16 kommenttia:

  1. Kylläpä se onkin kaunis! Omistan Dreamin ja sekin on kaunis, nyt pitänee tehdä vaan valinta pärjaankö sillä kun mulla muutenkin noita Zoyan lakkoja on, enkä tykkää et on hirveästi eri merkkien lakkoja :P Mutta mulle on kyllä tulossa ensimmäinen Picture Polishin lakka, Storm, joteten olen jo lähtenyt "väärille" teille, että ehkä Cosmos kotiutuu vielä minullekkin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On se <3 Jotenkin miulla ei Dreamin kanssa toiminut, tää oli sit väriltäänkin lopulta parempi - vähän tummempi, ei ihan niin kirkkaan sininen ja koostumuskin oli omaan makuun paljon parempi. Muutenkin Picture Polish on merkkinä enemmän miun mieleen. On muutenkin lähtenyt tää homma ihan lapasesta näiden eri merkkien kanssa. Alkaa olla aika monta indiemerkkiä, joilta omistan pari-kolme lakkaa, eikä loppua meinaa näkyä.

      Poista
    2. Kiitos vaivannäöstä! Toivottavasti toimii. :)

      Poista
    3. Hehee, ja väärään kohtaan. Mutta nimi näkyy. :D

      Poista
  2. Onpa kaunis lakka.
    Liityin blogloviniin, ja olen myös sinun blogisi lukija. Miten saan "profiilini" näkymään näissä kommenttijutuissa? Nyt se näyttää aina anonyymia.. :) Tekniikan ihmelapsi...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sitä Bloglovin' profiilia ei taida saada mitenkään näkyviin näissä Bloggerin blogeissa. Blogger-tili on varmaankin se yleisin, mitä moni käyttää :/ Oon tosin itsekin vähän huono tän tekniikan kanssa, että jos joku muu tietäis vaikka paremmin :)

      Poista
    2. Mie nyt vähän tätä tässä tutkailin, niin kannattaa kokeilla tuolta 'valitse profiili'-kohdasta 'Nimi/URL-osoite' ja laittaa vaikka se sun Bloglovin' profiilin osoite siihen URL-kohtaan, niin saat ainakin nimesi näkyviin. Näytti onnistuvan ainakin noin, niin ei tarvii välttämättä olla anonyyminä :)

      Poista
  3. Tuo lakka on kyllä kaunis, vaikka olikin kallis. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ehkä se onkin erityisen kaunis juurikin siitä syystä! :D

      Poista
  4. Upea hän kyllä on! < 3 Itse omistan jo Dreamin ja se taitaa kyllä riittää mulle - on noi kuitenkin aika samanlaisia! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On niissä aika paljon samaa, että varmasti toinen riittää.. Ei harmita, etten säilyttänyt molempia.

      Poista
  5. Upea :) siniset iskee täysillä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Miulla on meneilllään joku ihan ihme sininen kausi vähän kaikessa, kummasti tulee hankittua uusia sinisiä lakkojakin siinä samassa..

      Poista