maanantai 12. toukokuuta 2014

Huono lakkauspäivä

Näiden kanssa kyllä oli hulluksi tuleminen melkoisen lähellä, ja vielä monta kertaa. Argh. Lopputulos nyt oli lopulta ihan siedettävä, mutta joku näiden kanssa vaan oli pielessä. Bongasin Instagramissa tosi nätit teippailut(joita en enää löydä) ja päätin testata jotain vastaavaa. Lakkasin kynnet mustalla ja aloin asetella teippejä kynsille. Jo tässä vaiheessa alkoi olla aika varmaan, etten tosiaankaan ollut tekemässä tätä kaikille kynsille niin kuin olin alunperin ajatellut. No sehän meni muutenkin pieleen, sillä mustasta pohjasta liukeni sieneen kaikki väri, eikä liukuväristä tullut mitään. Hetken taistelemisen jälkeen, päädyin poistamaan lakat kaikista kynsistä ja aloittamaan alusta.

Olisi ehkä vaan kannattanut muuttaa tässä vaiheessa suunnitelmaa kokonaan, mutta itsepäisesti ajattelin tehdä samalla kaavalla pariin kynteen koristelut. Liukuvärin sentään tajusin unohtaa. Lakkasin siis pari kynttä Essien mustalla Licoricella ja muihin kynsiin Zoyan Dreamia. Licorice pelittää oikein mukavasti, yhdellä kerroksella sain teippausten pohjalle riittävän peittävän lopputuloksen. Dreamin kanssa taas sain tapella jostain syystä enemmänkin. En millään onnistunut saamaan sopivaa määrää lakkaa siveltimeen ja lakka valui kynsinauhoille ikävästi. Lakka vaati peittääkseen kolme kerrosta, mikä ei sinänsä ole ongelma, mutta muuten lakka ei jostain syystä ihastuttanut. Ehkä vika oli vain vuodenajasta ja lakka tuntui kynsillä liian tummalta omille kynsilleni juuri nyt. 


Jouduin teippienkin kanssa tappelemaan taas, en saanut niitä millään asettumaan haluamallani tavalla. Teippirulla kyllä teki yhteistyötä periaatteessa, mutta teipin pää ei millään meinannut tarttua kynnen pinnalle. Sain kuitenkin lopulta pari kynttä kummastakin kädestä koristeltua, mutta muut kynnet saivat jäädä yksivärisiksi.


Jostain syystä en oikein näissä viihtynyt ja ne saivatkin lähteä jo päivän jälkeen. Lakkahan on sinällään ihan kaunis, ehkä yritän sen kanssa vielä uudelleen hieman parempana päivänä :)

2 kommenttia:

  1. Kaunis tuo Dream, semmonen talvilakka... Nätit nuo sun kynnet on!

    VastaaPoista
  2. Kiitos! Kyllähän ne periaatteessa olikin ihan kivat, mutta jostain syystä en niissä vaan viihtynyt. Taisivat olla vaan väärään vuodenaikaan tehdyt..

    VastaaPoista