keskiviikko 28. toukokuuta 2014

Kopioidut kynnet

Näin Instagrammissa Mllr Designin tekemät upeat kukkakynnet ja halusin itsekin tehdä kokeilla vastaavien tekemistä. Löysin vielä Christabell Nailsin Youtube-tutoriaalin, joka on tehty samojen kynsien pohjalta. Omista kynsistäni tulikin lopulta yhdistelmä näistä kynsistä.

Aloitin lakkaamalla kaikki kynnet ensin OPIn Lucky Lucky Lavenderilla, jota huomasin käyttäneeni jo puolikkaan pullollisen. LLL on koostumukseltaa aika ohutta ja vaatii sen vuoksi kolme kerrosta peittääkseen, mutta se on koostumukseltaan erittäin helppo värisekseen lakaksi. Jätin tässä vaiheessa vielä keskisormen ja nimettömän kynnet koristelematta, lisäsin niihin vain kerroksen pikakuivattavaa. Muihin kynsiin tein OPIn Don't Prezel My Buttonsilla yksinkertaisesti vain pilkkuja. 


 Kuivattelin rauhassa kynsiä niin kauan kunnes olin varma, että ne kestävät teippaamisen. Tein kynsille ristikkokuvion kynsivinyyleillä ja lakkasin paksuhkon kerroksen Don't Prezel My Buttonsia päälle ja irrotin teipit varovasti. Lisäsin vielä hieman epämääräisiä kukkia ruudukoiden keskelle ja valmista tuli!


En oikein vielä tiedä pidänkö lopputuloksesta vai en... Kai nämä ovat ihan kivat, jos vaan ei vertaa liikaa noihin esikuviinsa. Noista pilkutetuista kynsistä kyllä pidän, beiget pilkut LLL:n päällä ovat ihanat!

6 kommenttia:

  1. Äh, tulikohan mun äskönen viesti perille? Tää kommentointi ei vissiin oo onnistunu vähään aikaan googlen tililläni. En ymmärrä :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No ei näemmä :(

      Kehuin siinä kynsiäsi, että olet onnistunu paremmin kuin innoittajanasi olijat.

      Ja että löysin blogisi "ruskea liukuväri" kynnet nähtyäni FBssä. Ne oli aivan sairaan hienot!

      Poista
    2. Tää Blogger taas vissiinkin vähän sekoilee. Itsekään en jossain vaiheessa pystynyt liittymään mihinkään lukijaksi, kun se vaan herjasi jotain.. Toivottavasti onnistuu kommentointi jatkossa.

      Kiitoksia! Nää oli vähän sellaiset, että saatan joutua joskus ottamaan vielä revanssin ja tehdä uudet :)

      Poista