lauantai 24. toukokuuta 2014

Techno Teal

Sunnuntaina paistoi upeasti aurinko ja Facebookin Lakkaushaaste-ryhmän viikon haasteeksi tuli hololakoilla lakkaaminen, jotenka holoonhan se oli tartuttava. En ollut pitkään aikaan lakannut China Glazen Tronica-kokoelman Techno Tealilla ja sen vaikeahko levittyvyys tulikin hieman yllättävänä. Kaivoin jo esiin Nfu Oh'n Aqua Basen, mutta laiskuudessani en jaksanut sitä lopulta laittaa kynsille, sillä olin jo ehtinyt lakkaamaan tavallisen aluslakan. No olisi ehkä kannattanut. Techno Tealin levityksessä sai olla kieli keskellä suuta; jos sen kanssa aikaili liian pitkään ja suti useammin samasta kohdasta, lakka kaljuuntui ikävästi. Ongelma oli ilmeinen erityisesti ensimmäisellä kerroksella, toisella onnistui jo paremmin. Kaksi kerrosta kuitenkin riitti peittämään ja onhan lakka nyt vaan todella kaunis. 

Sain edellisessä MoYoun tilauksessani myös ensimmäisen leimauslaattani, jossa kuvio on yhtenäinen ja peittää koko laatan. Mother Nature-kokoelman laatassa 11 on kaunis puukuvio, jonka halusin kynsille, mutta en halunnut peittää Techno Tealia liikaa, niinpä yritin saada sen vain osalle kynttä. Kuviota leimasin Konadin valkoisella erikoislakalla. Valkoinen väri oli tässä hieman hankala, sillä sen näkeminen valkoisesta leimasimesta osoittautui hankalaksi ja kynnelle eksyi ylimääräisiä osia kuviosta. Nimettömään leimasin koko kynnelle kuvio ja sain erityisesti sen jotenkin mystisesti leviämään. 


Näillä jättilaatoilla leimaaminen vaatii vielä harjoittelua ja juuri siitä syystä olen vielä arastellut esimerkiksi Pueenin Stamping Buffet -laattojen hankintaa. Vaikka ne ovat upeita, en oikein tiedä osaisinko käyttää niitä mitenkäään järkevästi.

2 kommenttia: