maanantai 26. toukokuuta 2014

Pastellinen vesimarmorointi

Innostuin taas pitkästä aikaa vesimarmoroimaan. Olen monestikin jo testaillut lakkoja ja väriyhdistelmiä valmiiksi, mutta en vain ole saanut aikaiseksi marmoroida mitään kynsille asti. Edellisellä marmorointikerralla tein marmoroinnit vain pariin kynteen, niinpä ajattelin tällä kertaa olla reipas ja tehdä kuviot kaikkiin kynsiin. 

Lakkasin kynsiin pohjalle kerroksen Essien Blancia. Itse vesimarmorointiin valitsin lakoiksi China Glazen Sweet Hookin ja White On Whiten sekä OPIn Can't Find My Czechbookin. Testasin valkoisista myös Blancia, mutta se ei suostunut ainakaan noiden lakkojen kanssa leviämään veteen kunnolla. Myös White On Whiten kanssa oli pieniä ongelmia, sillä se ei levinnyt yhtä hyvin veteen kuin kaksi muuta käyttämääni lakkaa. Sweet Hook ja CFMC taas olivat vesimarmorointiin täydelllisesti sopivia. 



Hieman onnistuin sotkemaan teippejä poistaessani paria kynttä, mutta muuten kokonaisuutena tämä oli aika helppo juttu kerrankin. Kynsistä tuli sävymaailmaltaan todella suloiset. Kuvioista en saanut aivan suunnitelmieni mukaisia, mutta ihan kivalta ne silti näyttivät kynsissä.



Tämä on yksi niistä koristelutyyleistä, joita pitäisi ehdottomasti käyttää useammin. Muutamassa blogissa onkin pyörinyt vuoden alusta haaste, jossa pyritään marmoroimaan kerran kuussa, ehkä pitäisi itsekin yrittää jotain sen suuntaista..

22 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Kiitos <3 Värit oli kyllä omaankin mieleen, on pitkään pitänyt tehdä joku kiva pastellinen marmorointi :)

      Poista
  2. Ihanat värit ja hyvin onnistunut marmorointi ! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Värit oli kyllä mieleiset ja ne vielä toimi vedessäkin tosi hyvin..

      Poista
  3. Onpas todella kauniit :) Olikohan Sissillä saman sävymaailman vesimarmorointi myös jokin aika sitten.. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Joku sinisävyinen ainakin tais olla ihan vähän aikaa sitten, jos nyt en ihan väärin muista :)

      Poista
  4. Oi miten kauniit! :) Yhdet hienoimmista marmorikynsistä naismuistiin!

    VastaaPoista
  5. Suloiset! Kyllä pitäis kanssa marmoroida enemmän, se vaan jotenkin tuntuu niin ylivoimaiselta aloittaa koko prosessi kun pitäs olla lakat jotka toimii vedessä, sopii yhteen jne. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Se alottaminen on kyllä aina yhtä vaikeeta, kun pitäis jaksaa testata lakkoja etukäteen ja teippailla sormet. Mutta kyllähän toi lopputulos toisaalta on yleensä aika kiva, että pitäis vaan jaksaa..

      Poista
  6. Vaikka taisinkin jo jossain toisaalla painaakin jo tykkäys-nappulaa näille kynsille niin sanottakoon vielä täälläkin että kerrassaan kauniit vesimarmoroinnit!!

    VastaaPoista
  7. Wau sentään, onpas kerrassaan upea marmorointi! <3

    VastaaPoista