sunnuntai 18. toukokuuta 2014

Turvalakkaus

Tilasin pari viikkoa sitten MoYou Londonilta muutaman laatan ja strassihyrrän ja niitähän piti tietenkin heti päästä testaamaan. En jaksanut kuitenkaan kaikkia kynsiä alkaa leimaamaan, niinpä päädyin tekemään pienen tauon jälkeen skittleten. 

Halusin kynsille jossain muodossa OPIn It's Frosty Outside -lakan, sitä oli pitänyt käyttää jo pidemmän aikaa. Kynsillä pääosassa on kuitenkin China Glazen Life is Rosy, joka on ihanan värinen murrettu roosan värinen cremelakka. Lakka peittää kahdella helpolla kerroksella suhteellisen pitkät kynteni helposti. Keskisormessa on tosiaan It's Frosty Outside, joka vaati kolme kerrosta täydelliseen peittävyyteen.




Leimausten pohjalle lakkasin kolme kerrosta Essien Blancia, jonka sain taas jostain syystä hieman kumplimaan. Olen tainnut kyseisellä lakalla lakata vain kerran aiemmin ja silloin oli ihan sama tilanne. Ei se tosin leimojen alla haitannut ollenkaan. Leimat ovat MoYoun Tourist-laatasta numero 07. Leimaukset on tehty Kikon Mirror-lakalla numero 619.


Tilasin MoYoulta pieniä 1,5mm strasseja, sillä luin paristakin paikasta niiden olevan eBay-strasseja parempi laatuisia. Ja kyllähän ne ovatkin selkeästi parempia kuin muut kokeilemani strassit, sillä ne eivät sumenneet päällyslakan vaikutuksesta ainakaan yhtä pahasti.

Tällaisissa kynsissä kyllä viihdyn itse ehdottomasti parhaiten: yksinkertainen ja helppo lakkaus, mutta kuitenkin näyttävä.

11 kommenttia: