torstai 22. toukokuuta 2014

Katsaus arkistoihin (syyskuu 2011-kesäkuu 2012)

Selasin eräs päivä vanhalta tietokoneeltani läpi vanhoja kuvia. Siellä sitten törmäsin vanhoihin kynsikuviin, joita olen ottanut ihan harrastuksen alussa. Että niitä kuvia oli huvittava katsella, niinpä ajattelin koota niistä pienen postauksen myös teille nähtäväksi. Varsinkin nuo ihan ensimmäiset aiheuttivat kyllä suurta huvitusta itsessäni. Harmittaa, että en löytänyt esimerkiksi mistään kuvaa ihan ensimmäisistä vesimarmoroinneistani, niistäkin on nimittäin ollut olemassa kuva.







Kyllä tässä reilun parin vuoden aikana sentään jonkunlaista kehitystä on tainnut tapahtua... Tosin ihan kivojakin juttuja tuonne sekaan mahtuu. Varsinkin kynsieni viilaamisessa huomaan tapahtuneen muutoksen, kynnet ovat menneet vähitellen kohti kulmikkaampaa muotoa. Näitä olisi ollut vielä ainakin vuoden ajalta lisääkin, ehkä teen niistä jossain vaiheessa vielä toisen vastaavan.

6 kommenttia:

  1. Sulla on kyllä silmää erilaisille lakkauksille... Teepä toinenki postaus vanhoista kuvista...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :) :) Pitääpä jossain vaiheessa yrittää, noita kuvia oli nimittäin aika paljon olemassa..

      Poista
  2. Tokarivin vasemmanpuoleisista ihanista tulee mieleen minttusuklaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta muuten! Värit on ihan jees, mutta vitsit noita kynsiä muuten :D

      Poista
  3. Näähän on todella kauniita, näkisitpä mun ensimmäisiä sotkuja.. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No joo, ehkä ne ihan ensimmäiset ja kamalimmat on jääny kuvaamattakin. Muistan niin elävästi sen, kun yritin "koristella" kynsiäni jotenkin ja eihän ne kerrokset tietenkään kuivuneet millään ja lopputulos oli ihan kamala.. Eipä sitä mistään kunnollisista päällyslakoista ollut tietoakaan :D

      Poista