sunnuntai 4. toukokuuta 2014

Surreal Appeal

Olen tässä lähemmäs kaksi vuotta varmaankin metsästänyt sitä täydellisen väristä korallista lakkaa. Testissä on käynyt varmaankin lähes kymmenkunta eri lakkaa, mutta kaikissa on ollut jotain vikaa; liian pinkki, liian oranssi, huono koostumus yms. China Glazen Surreal Appeal oli ollut ostoslistalla ties miten pitkään, mutta aina se oli syystä tai toisesta se oli jäänyt tilaamatta. Senkin jälkeen, kun lakan vihdoin tilasin, se jäi käyttämättömien joukkoon odottamaan vuoroaan moneksi kuukaudeksi. Kun lopulta sain lakan kynsille, se olikin ihan täydellinen! 

Lakkasin Surreal Appealia kynsille lopulta kolme kerrosta kaikkiin muihin paitsi keskisormen kynsiin, kaksikin olisi varmasti riittänyt hieman huolellisemmalla levityksellä. Keskisormen kynnet saivat päälleen kolme OPIn My Favourite Ornamentia. Nimettömässä Surreal Appeal sai single chevron -kuvion, jonka tein kynsivinyylejä apuna käyttäen. Lisäsin vielä muihin kynsiin niitin tai kaksi. Niitit eivät olleet väriltään ihan täydellisen yhteensopivat MFO:n shamppanjaisen sävyn kanssa, mutta eipä se haitannut.


Noita kynsivinyylejä olen tässä testaillut nyt ihan urakalla, ja niistä on tullut itselle ihan luottotuote. Helppoja ja hyviä. Hinta niissä vähän kirpaisee, mutta edellisellä kerralla löysin Instagramista juuri sopivasti alekoodin, jolla sai tilauksesta -20% alea. Kummasti innosti tilaamaan pari arkkia vinyylejä lisää. Postarit on onneksi sen verran maltilliset, että niitä raaskii tilata pienemmissä erissä.

6 kommenttia:

  1. Hienot kynnet ja kivat koristelut. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Noilla vinyyleillä on tosi helppo ja hyvä koristella kynnet..

      Poista
  2. Kumpikin tuote tässä lakkauksessa on omalla ihastelulistalla: vinylsit ja surreal appeal. Ihania kumpainenkin! :) Ja lakkaus myös kaunis! ;)

    VastaaPoista