perjantai 30. toukokuuta 2014

Ystävän valitsemaa kynsillä

Kynsille pääsi tällä kertaa kaverin valitsema lakka. Hän tutki lakkojani ja valitsi omille kynsilleen lakan ja pyysin sitten samalla valitsemaan myös minun kynsilleni jotain. Eipähän kerrankin tarvinnut vaivata omaa päätään valitsemisessa, helppoa. Olin ollut siinä vaiheessa jo kokonaiset pari päivää kokonaan ilman lakkaa, joten jotain oli pakko saada kynsille. 

Lakkojen joukosta sitten valitkoitui OPIn Tiffany Case, joka taisi muuten olla ihan ensimmäinen hankkimani hiekkalakka. Tiffany Case on väriltään tosi kaunis ja se on myös laadultaan oikein oikein hyvä. Se peittää kahdella helpolla kerroksella, eikä kynsinauhojakaan tarvinnut juurikaan siistiä. En kuitenkaan viitsinyt lakata kynsiä yksivärisiksi, niinpä lakkasin nimettömän ja peukalon kynnet aksenttikynsiksi. Niihin pääsi pohjalle Dependin 221, jonka päälle leimasin MoYoun uudesta Bridal-kokoelmasta olevalla laatalla numero 07 kuviot Dependin metallisella sinisellä numero 247.

  
Tiffany Case ja leimauslakkana käyttämäni Depend olivat erityisesti pullossa ihan saman väriset, mutta OPI kuivui lopulta hieman vaaleammaksi kynnellä. Leimaukset eivät erottuneet kynneltä ihan niin hyvin kuin olisin toivonut, pohjalakka olisi saanut olla asteen verran vaaleampi.  Lisäsin leimojen päälle vielä pikakuivattavan lisäksi kerroksen mattalakkaa, jotta lopputulos erottuisi edes hieman paremmin. 



MoYoulta tuli pari viikkoa sitten uusi Bridal-kokoelma, joita olin odottanu tkuin kuuta nousevaa. Lopulta kuitenkin tilasin niistä vain tämän yhden, jossa on useita kauniita pitsikuvioita. Muut kokoelman laatoista osoittautuivat itselleni pettymykseksi - aihe tosi kiva, mutta laatat eivät sykähdyttäneet. Kukaan muu sortunut ostamaan Bridal-laattoja?

8 kommenttia:

  1. Ah, tänään juuri tuli mun Bridal-laatta ja kaksi uutta Pro:ta! Tilasin sen 07:n, XL-kuviot ja paljon pitsiä <3
    Ja nää kynnet on ihan tykit (:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia .:) Kappas, olinkin mennyt tuonne tekstiin kirjoittamaan ihan mitä sattuu, mutta siis siitä 07 laatastahan nämäkin leimat toki on.. Se oli kyllä ehdottomasti sen kokoelman helmi, koska pitsi... Mulle on nyt edellisen kuukauden aikana tullu vissiin ainakin kuusi uutta MoYoun laattaa, niissä olis vielä vähän testattavaa :)

      Poista
  2. Hienot kynnet ja ihanan väriset lakat. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, kaikki turkoosit yms. on olleet itsellä ehdottomasti tämän kevään suosikit, huomaan jatkuvasti laittavani niitä kynsille :)

      Poista
  3. Ihanat kynnet ! Tuo Tiffany Case on todella herkku ! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Kukka! Se on ehdottomasti hankkimisen arvoinen lakka, jos ei sitä vielä omista.

      Poista