tiistai 20. toukokuuta 2014

Ruskea liukuväri

Turkoosi ja ruskea toimivat yhdessä monessa asiassa todella hienosti. Kynsissä en kuitenkaan aiemmin niitä ollut yhdistänyt, niinpä päätin kokeilla. Valitsin kynsille turkoosin lakan ja kaksi eri sävyistä ruskeaa, joilla ajattelin tehdä liukuvärjäyksen. Lakkasin keskisormen ja nimettömän kynnet Model's Ownin Top Turquoisella, jonka päälle asettelin vinottain kynsivinyyleistä kapeat chevronit ja tein liukuvärin niiden päälle käyttäen Essien Sand Tropezia ja OPIn Berlin There Done Thatia. Sand Tropez on sen verran ohutta, että lakkoja sai töpötellä aika monta kerrosta turkoosin päälle. 

En osannut päättää kumpaa ruskean sävyä käyttäisin muiden sormien lakkaamiseen, niinpä päädyin käyttämään kumpaakin; pikkusormeen kolme kerrosta Sand Tropezia ja vielä peukaloon ja etusormeen kaksi kerrosta Berliniä. Kaikilla kolmella lakalla oli todella helppo lakata, enkä joutunut juurikaan siistimään ylimeneviä lakkoja, paitsi tietenkin liukuvärjäyksen jäljiltä.



Noista kynsivinyyleistä vielä sen verran, että lisäsin turkoosin päälle kerroksen pikakuivattavaa ja annoin sen kuivua kunnolla ennen kuin aloin asettelemaan niitä paikoilleen. Pari kertaa aiemmin olen onnistunut pilaamaan kynnet olemalla turhan hätäinen. Toinen asia, joka kannattaa tehdä huolellisesti on vinyylien tai kynsiteipin asetteleminen kunnolla erityisesti kynsien reunoista. Jos niitä ei ole kiinnitetty kunnolla, lakka pääsee menemään niiden alle, eikä reunoista tule siistit.


Jäin vielä pohtimaan, olisiko muita sormia pitänyt koristella vielä jotenkin, mutta en sitten keksinyt mitään järkevää. Pelkäsin, että pilaan kynnet tekemällä niistä liian sekavat. Ehkä oli hyvä, että osasin lopettaa ajoissa.

15 kommenttia:

  1. Ihanat :) tosi kivasti sopii turkoosi ja ruskea kyllä yhteen!

    VastaaPoista
  2. Yllättävä, mutta erittäin toimiva väriyhdistelmä :) Sulla on kyllä silmää värien ja lakkaustekniikoiden yhdistämiseen! Olin tosi iloinen, kun huomasin, että oletkin aloittanut blogin, aina Facessa olen sun kynsiäsi ihaillut <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia, kiva kuulla! Aika pitkäänhän tätä tuli harkittua, mutta ihan hauskaa tää on ainakin tähän asti ollut :)

      Poista
  3. Mahtavat nää. Loistava väriyhdistelmä...

    VastaaPoista
  4. Aivan mielettömän upeet! Sopii kyllä sävyt toisiinsa täydellisesti. :)

    VastaaPoista