torstai 8. toukokuuta 2014

Prism Break

Lagoon-lakkauset poitettuani, pää oli aika tyhjä ideoista. Halusin käyttää KBShimmerin kevätkokoelmassa julkaistua holotopperia Prism Breakia. Valitsin lopulta Dependin sievän lilan numero 222 käyttöön. Päädyin tekemään hyvin yksinkertaisen lakkauksen Prism Breakilla ja Dependillä.

Halusin osaan kynsistä jättää vähän Dependiä näkyviin sellaisenaan, niinpä nimettömään ja keskisormeen lakkasin Prism Breakia vain hieman yli puoleen kynteen ja lisäsin rajalle muutaman niitin. Muut kynnet saivat päällensä pari kerrosta Prism Breakia ja niitin kynnen tyveen.


Holoefekti näkyy ihan kivasti sisävalaistuksessa. Kävin kuitenkin ottamassa vielä ulkona auringonvalossa parit kuvat. Auringon paistaessa lakka herää eloon!

Dependillä lakatessani kyllä muistin taas, minkä takia suosin yleensä isompi lakkapulloja. Kyseisellä lakalla oli ennen tätä lakattu luultavasti kerran ja tämän lakkauksen jälkeen pullosta on kulunut noin puolet. Jo nyt lakkaaminen oli ärsyttävää, sillä siveltimeen oli vaikea saada tarpeeksi lakkaa pienen pienestä pullosta. Kaunis lakka, mutta mieluusti ottaisin sen toisen merkkisenä. Samasta syystä jätän suosiolla myös OPIn minipullot kauppaan, ne vasta pieniä ovatkin!

Prims Break tulee varmasti erityisesti kesän aikana ahkeraan käyttöön. Sillä saa sopivasti ilmettä mille tahansa lakalle. Erityisen positiivisesti yllätti, että se toimi hyvin myös vaalean lakan päällä.

Näyttääkö tuo postauksen kuva muuten teidän silmään ihan rakeiselta? Kuva oli ihan ok koneella, mutta jotenkin se näyttää tuossa postauksessa omaan silmään paljon huonommalta.

6 kommenttia:

  1. Ihana Prism Break ! Mun koneen näytöllä kuvat näyttää ainakin hyvältä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on tosi mahtava monikäyttöisyytensä takia :) No hyvä, jotenkin ne omaan silmään näytti vähän hassuilta..

      Poista
  2. Ihanat lakkaukset! Kuolaus... Kuvat ei näytä rakeiselta mun koneella.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No hyvä, noi holot on ehkä vaan muuten sen verran vaikeita kuvattavia, että se näyttää sen takia hassulta omaan silmään. Ja kiitos! :)

      Poista