tiistai 6. toukokuuta 2014

Täydellinen turkoosi

Picture Polishin Lagoon oli julkaisustaan asti - viime vuoden elokuusta - saakka siintänyt unelmissani. Turkoosi näkyy meidän taloudessa vähän kaikessa, vaatteista sisustukseen, ja niinpä myös Lagoon näytti aikalailla täydelliseltä lakalta omiin silmiini. Picture Polishit ovat kuitenkin omaan budjettiini hieman liian kalliita ja olin ajatellut, että Lagoon saa kuitenkin jäädä hankkimatta. Lopulta en kuitenkaan sitä pystynyt vastustamaan, kun se sattui olemaan saatavilla ja olin tilaamassa muutakin Harlow:lta.

Lagoon ei totisesti ollut pettymys odotuksiini nähden! Upea jellypohjalla oleva turkoosi, jossa on seassa isompia kuusiokulmaisia glittereitä ja holohippusia. Lakka levittää kynnelle helposti ja Picture Polishin sivellinkin on mieleeni - juuri sopivan levyinen kynsilleni. Erityisesti pikkurillieni kynnet ovat sen verran kapeat, etten innostu liian leveistä siveltimistä. Kolmella kerroksella sai täydellisen peittävyyden aikaan.


Ainoa ongelma Lagoonin kanssa on sen vaikea kuvattavuus. Vaikka kuinka yritin, en saanut sen todellista sävyä vangittua kuviin millään. Jokaisessa kuvassa lakka näyttäytyy liian sinisenä, luonnossa sävy täyttää enemmän vihreään.


Olin Lagoon kynsilläni sellaisenaan reilun päivän ja huomasin vähän väliä ihastelevani lakan kaunista pinta pitkin päivää. Halusin kuitenkin koristella kynnet lopulta yksinkertaisesti niin, ettei pohjalakka peity liikaa. Olin jo kaivanut leimausvälineet esiin leimatakseni jonkun yksinkertaisen ja pienen kuvion. Päädyin  kuitenkin maalaaman yksinkertaiset kukan terälehdet kynnen kärkiin mustalla akryylimaalilla. 


Tästä lakkauksesta tuli otettua kuvia moninkertainen tavalliseen verrattuna, eivätkä kuvat vieläkään ole täysin mieleeni, mutta näillä on mentävä.

6 kommenttia:

  1. Aivan ihanat ! Oot kyllä hyvä maalailemaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Ihmeen hyvin sitä onnistuu, kun vaan innostuu vähän harjoittelemaan ja kokoilemaan :)

      Poista
  2. Kauniit kynnet ja aivan ihana tuo lakka. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, se on kyllä ihan omassa top viidessä omista lakoistani..

      Poista
  3. Vastaukset
    1. No niinpä! Kannati siitä hetken aikaa haaveillakin.

      Poista