keskiviikko 14. toukokuuta 2014

Mansikkapeltoja

Kun sain käsiini Picture Polishin Electric Dreamin se muistutti minua hieman China Glazen Strawberry Fieldsista. Tikullakin ne ovat tosi samanlaisia. Niinpä Strawberry Fields piti saada kynsillekin testiin. Ajattelin helpottaa China Glazen Strawberry Fieldsillä lakkaamista lakkaamalla kerroksen peittävämpää cremeä pohjalle, sillä muistelin sen tarvitsevan melkeinpä neljä kerrosta täydelliseen peittävyyteen. Tähän tehtävään valikoitui Chinan Passion for Petals. Siitäkin huolimatta jouduin lakkaamaan Strawberry Fieldsia kolme kerrosta. Olisi varmaankin kannattanut ennemmin lakata Passion for Petalsilla pari kerrosta ja vain kerros Strawberry Fieldsilla. Lakkaus ei neljästä kerroksesta huolimatta ollut täysin peittävä, niinpä tein koristelut kynnen kärkiin peittääkseni läpikuultavuutta. 

Maalasin periaatteessa one stroke-tekniikkaa käyttäen kukat kynsien kärkiin, mutta käytin kahden värin sijasta vain kahta. Kultainen akryylimaali sopi hyvin Strawberry Fieldsin kultaiseen shimmeriin. Kukat saivat vielä keskelleen kultaiset niitit ja hieman kiekuroita ympärilleen ja valmista tuli. Ihanan yksinkertaista, mutta silti kauniin näköistä.




Olen tällä hetkelle ihan täpinöissäni käsinmaalaamisesta. En meinaa oikein muuta malttaa tehdä. Näistä tuli mielestäni oikeastaan tosi kivat, mutta en saanut ikäväkseni sitä oikein välitettyä kuviin. Muutenkin viime aikoina on tuntunut siltä, että kaikki käsinmaalattu on onnistunut yllättävän hyvin ja muiden juttujen kanssa on ongelmia. Pitää varmaan seuraavallakin kerralle keksiä jotain maalattavaa!

7 kommenttia:

  1. Mä möin joskus oman Strawberry Fieldsin pois, mutta silti se on musta muiden kynsillä aina upea ilmestys! Ja nuo kultaiset kukkaleimat sopii täydellisesti kirsikaksi kakun päälle. Niin nätit!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Tuo lakka aiheuttaa päänvaivaa just tuosta syystä. Toisaalta se on niiiiiiiin nätti, mutta toisaalta oon laittamassa sitä koko ajan myyntiin erityisesti tuon peittämättömyyden takia..

      Poista
  2. Aivan upeat ! Eikä ihme, että mielesi tekee maalailla, kun noin nättiä jälkeä saat aikaan ! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. Vielä kun ne aina onnistuiskin näin hyvin, nää oli nimittäin tosi kivat! :)

      Poista