perjantai 2. toukokuuta 2014

Lakkalaatikon suurin aarre

Tämä teksti onnistuin karkaamaan ilmoille tuossa jo pari päivää sitten vähän etuajassa, että joku on tämän saattanu jo nähdäkin, hups. Tämä tekniikan ihmelapsi taas onnistuu säätämään oikein kunnolla.

Piipahdin viime keväänä ohikulkumatkalla eräässä paikallisessa kauneushoitolassa. Siellä sattui olemaan OPIen poistomyynti ja joukosta löytyi suureksi yllätyksekseni muutama vanhempi, jo myynnistä poistunut Designer Series -lakka. Niistä yksi oli se ehkä harvinaisin niistä kaikista DS glamour. Noin 14 euron hinnalla ei kyllä kovin pitkään tarvinnut harkita lakan ostoa. Tällä hetkellä esimerkiksi eBaysta löytyy myynnistä vain yksi DS glamour 60 dollarin hinnalla. 

DS glamour on upean värinen tumman sininen, joka taittaa hieman violettiin. Lakassa on kaunis holoefekti, joka ei kuitenkaan peitä liikaa lakan omaa sävyä. Eihän tämä nyt ehkä se keväisin sävy kuitenkaan ole tumman pohjavärinsä takia, mutta kummasti tuo ihana auringonpaiste sillä kannusti lakkaamaan. 

En kuitenkaan halunnut ihan kaikkia kynsiä lakata Glamourilla, niinpä lakkasin aksenteiksi nimettömän ja keskisormen kynnet Essien vaaleansinisellä Rock the Boatilla. Rock the Boat on koostumukseltaan melkoisen ohutta ja alle kolmella kerroksella lakalla ei kyllä pärjää millään ainakaan tuolla kapealla siveltimellä. Lakka kuitenkin levittyy oikein hyvin ja on tosi kauniin värinen. Tein vielä DS glamourilla ja dotting toolilla pilkkuja Rock the Boat -kynsiin. Tajusin nimittäin, etten ollut koskaan aiemmin tehnyt pilkkukynsiä.



Yritin saada lakkauksesta myös auringossa kuvan, mutta ei se ottanut oikein onnistuakseen. Aurinko tietenkin ehti jo tässä välissä pilven taakse piiloon ja on ihan harmaata. Kuvassa kuitenkin näkyy edes jotenkin sitä lakan kaunista holoefektiä.


DS glamouria on tullut aika harvoin käytettyä, mutta se kyllä ihastuttaa jokaisella käyttökerralla aina yhtä paljon. Mikäs on teidän lakkojenne joukossa se suurin aarre vai onko mitään yksittäistä?

4 kommenttia:

  1. Kauniit kynnet... Mun lakkojen joukossa ei oo suurinta aarretta...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Miulla on ehkä pari-kolme sellaista, joista en kyllä luopuisi..

      Poista
  2. nätit kynnet :-) DS Glamour on kyllä upea lakka!

    VastaaPoista