keskiviikko 30. huhtikuuta 2014

One stroke-kukkasia ranskispohjalla

Olin erään viikonlopun yksin kotona ja sain joskus keskellä yötä päähäni, että kynnet on lakattava. Lakkasin pohjalle kaksi kerrosta Essien Sugar Daddya. Jotenkin kynsien väri ei näyttänyt tasaiselta ja keksin lisätä kerroksen Sinful Colorsin Smoking Hot lakkaa peittämään pahimmat epätasaisuudet. Tein vielä loppuun vapaalla kädellä mustat ranskistipit Essien Licoricella. Licorice peittää sen verran hyvin, että yksi kerros riitti!


Seuraavana päivänä päädyin vielä koristelemaan kynnet one stroke -kukkasin. Tylsällä hetkellä aloin vain maalaamaan peukalon kynsille kukan terälehtiä ja lopulta päädyin tekemään kukat jokaiseen kynteen. Tällaisten ihan vastaavien kukkien maalaamista en ollut aiemmin yrittänyt, pyöreät terälehdet ovat tuntuneet aina helpommilta, näitä pitäisi jaksaa harjoitella enemmän.


Käytän mustaa kynsissä tosi harvoin, kuitenkin näin ranskalaisena manikyyrina lopputulos ei ollut liian musta ja voisin harkita tekeväni jotain vastaavaa myöhemminkin.

6 kommenttia:

  1. ompa hyvin onnistuneet kukat! :o tosi hienot kynnet, tykkään :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Ihmeen hyvin ne onnistui kyllä omastakin mielestä varsinkin siihen nähden, etten ollut edes harjoitellut tuollaisten tekemistä oikeastaan aiemmin :)

      Poista
  2. Tosi hienot. Hyvä yhistelmä tuo ranskis ja kukat...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Oon huomannu tosi useasti yhdistäväni just nimenomaan one stroket ja ranskiksen, en tiedä miksi. Kait se sitten toimii.

      Poista