torstai 17. huhtikuuta 2014

Tästä se lähtee!

Pitkään harkittu oma blogi näyttäisi nyt siis olevan totta. Oman blogin aloittaista olen harkinnut tosiaan jo pitkään, mutta Bloggerin käytön opetteleminen ja itse blogin kirjoittaminen ovat asiaa lykänneet tähän asti. Nimeni on siis Emilia. Olen edelliset reilut pari vuotta lakannut kynsiäni melko aktiivisesti ja lakkojakin on laatikkoon sinä aikana ehtinyt kertyä jo aikamoinen määrä. Olen jo pidemmän aikaa ottanut kynsistäni kuvia omaksi ilokseni ja lisäillyt niitä välillä Facebookin puolelle. Nyt tuli kuitenkin sellainen olo, että haluaisin koettaa siipiäni myös blogin muodossa.

Aloitetaanpa jo näin ensimmäisessä blogitekstissä sillä tärkeimmällä eli kynsillä. Nämä lakkauset ovat varmaankin jo lähemmäs parin kuukauden takaa. Lakkasin peukun, etusormen ja pikkurillin sormet OPIn Gwen Stefani-kokoelman Hey Babylla, joka on aivan ihana pinkki. Saman merkin Kiss Me On My Tulips saa kyllä lähteä tämän tieltä kiertoon, sillä Hey Babyn sävy miellytti huomattavasti enemmän ja molempia en tarvitse. Nimettömään lakkasin pohjan kolmella kerroksella Essien Blancia ja tein kuvionnit Zoya Carteria ja NailVinyls.comista ostettuja kynsivinyylejä käyttäen. Carter ei näin jälkikäteen ajatellen ollut se viisain valinta noiden vinyylien kaveriksi, sillä se on melkoisen ohutta. Parilla paksulla kerroksella lopputulos oli toki ihan hyvä, mutta paksujen kerrosten takia Carterin tekstuurista ei ollut tietoakaan.



Näitä käyttin:

Essie - Blanc
Zoya - Carter
OPI - Hey Baby
Chevron-kuviot on tehty vinyyleillä.

Ajattelin aloittaa tätä blogin kirjoittamista sillä, että julkaisen ainakin muutamia hieman vanhempia lemppareitani viime kuukausilta ensin :)

IN ENGLISH
Just wanted to say a few words in English also. So this is a start of my new nail blog that I have been considering for a while now. The nails that are picture here are pretty much my style. A skittlette and simple decorations. The chevrons were made using nail vinyls, the regular sized chevrons. The polishes used are listed above.

2 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Kyllähän sitä aina vähän vastaan pitää laittaa. Mutta jostainhan sitä pitää kai aloittaa :)

      Poista