torstai 24. huhtikuuta 2014

Ensimmäiset kuvat uudella kameralla

Ostettiin uusi kamera tammikuussa ja tietenkin ensimmäisenä piti päästä kokeilemaan kynsien kuvaamista! Meidän taloudessa siis siirryttiin pokkarista järkkäriin, eikä siirtymä ole ainakaan itselleni ollut helppo, sillä aiempaa kokemusta järkkäristä minulla ei juuri ollut. Olen tässä viime kuukausien aikana tässä yrittänyt kovasti opetella kuvaamisen saloja, mutta opeteltavaa riittää edelleen.

Kuvissa esiintyvä skittlette on tehty skittlette-innostukseni syttymisen aikoihin. Kun katson vanhoja kuvia, huomaan tehneeni tammikuussa käytännössä pelkästään niitä ja tämä on mielestäni sieltä onnistuneemmasta päästä. Lakkaus lähti liikkeelle siitä, että halusin saada Kikon tekstuurin 457 Royal Bluen testiin ja rakensin sen ympärille sopivan kokonaisuuden. Etusormen lakkasin Royal Bluella, keskimmäiset sormet This Gown Needs a Crownilla. Pikkusormeen pääsi pitkästä aikaa China Glazelta Pelican Grey, joka on ensimmäisiä lakkojani merkiltä. Pikkusormen lakkavalintaan en ollut kovinkaan tyytyväinen, mutta muutakaan en keksinyt,  joten se sai kelvata. 

Koristelin keskisormen ja nimettömän kynnet leimoilla - jopa minun hermoni tuntuvat riittävän parin kynnen leimaamiseen, kaikkia kynsiä jaksan harvemmin koristella leimoin - ja pikkusormeen lisäsin vielä pari pistettä Royal Blulla. Halusin säilyttää TGNAC:n satiinisen pinnan, niinpä suojasin leimat mattalakalla.


Käytetyt tuotteet:

China Glaze - Pelican Grey
OPI - This Gown Needs a Crown
Kiko - 457 Royal Blue
Essie - Matte About You
Leimaukset MoYou London Pro Collection 02 sekä OPI DS lapis.

Liityin muuten myös Blogloviniin, enkä hallitse sen käyttöä vielä ollenkaan. Täällä voit kuitenkin seurata blogia myös sitä kautta: Bloglovin

6 kommenttia: