maanantai 21. huhtikuuta 2014

Electric dream ja ensimmäinen waterfall

Tilasin pari viikkoa sitten Harlowlta ensimmäiset Picture Polishin lakkani Electric dreamin ja Lagoonin. Ensimmäisenä näistä kynsille pääsi Electric dream, Lagoon olisi houkuttanut vielä enemmän, mutta edelliset kynnet olivat olleet turkoosit ja halusin jotain muuta väriä kynsille vaihtelun vuoksi.

Electric dream oli todella helppo lakattava ja kahdella kerroksella sain peittävän lopputuloksen. Oikeassa kädessä oli pari kynttä, jotka olisivat ehkä kolmannen tarvinneet, mutta tajusin sen hieman liian myöhään. Lähemmän tarkastelun tuloksena huomasin, että lakassa on myös pientä holohippusta, mikä tulee esiin erityisesti auringonpaisteessa.

Koristeluiksi valikoitui waterfall, jota oli pitänyt testata jo pitkään. Rohkaistuin lopulta kokeilemaan, eikä se nyt tietenkään oikein onnistunut. Näyttää kuvissa ja videolla paljon helpommalta mitä on. Toivottavasti seuraavalla kerralla jo onnistuu hieman paremmin, ei tämä nimittäin varmasti viimeiseksi yritykseksi jäänyt!




Waterfallin tekemiseen on käytetty Essien Licoricea sekä Opilta Mod About Youta sekä This Gown Needs a Crownia.

Picture Polish oli kokonaisuutena ehdottomasti mieleinen uusi tuttavuus. Pahasti näyttää siltä, että joudun näitä ostamaan lisääkin jossain vaiheessa, tosin hintaa niillä on sen verran, että se rajoittaa hillitöntä ostelua edes vähän.

2 kommenttia:

  1. Mää en oo tätä tekniikkaa ite vielä kokeillutkaan. Kauniit kynnet.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oon nähny niin nättejä waterfalleja, että oli pakko kokeilla.. kiitti :)

      Poista