lauantai 19. huhtikuuta 2014

Käsinmaalattuja kirsikan kukkia

China Glazen Aquadelic oli ollut laatikossa pölyttymässä ihan liian pitkään. Edellisesti käytöstä nimittäin oli kulunut niin pitkään, että muistin lakan sävyn ihan väärin. Muistelin nimittäin, että sävy on paljon vaaleampi ja aika paljon tylsempi. Yllätyin tosi positiivisesti siitä, kuinka kaunis Aquadelic olikaan, tosi kiva turkoosin sävy! Kuvassa lakka tosin näyttäytyy kirkkaampana kuin todellisuudessa on. 

Myös Aquadelicin laatu yllätti, lakkasin sitä nimittäin kaksi kerrosta ja olin oikein tyytyväinen lopputulokseen. Omat kynteni ovat sen verran pitkäksi taas venähtäneet, että monen lakan kanssa joudun laittamaan vielä kolmannenkin kerroksen. 

Koristeluiksi yritin maalata akryyliväreillä kirsikan kukkia. Suunnittelu ei kuulu vahvuuksiini, niinpä vain maalailin ensin ruskealla oksia sinne tänne ja sen jälkeen lisäsin kukkia valkoista ja vaaleanpunaista maalia käyttäen. Pienellä etukäteissuunnittelulla kynsistä varmastikin olisi tullut hieman siistimmät, mutta olin niihin tosi tyytyväinen näinkin. Pitäisi useamminkin muistaa ottaa akryylimaalit rohkeammin esiin ja kokeilla niillä erilaisia koristeluita.




Tässä sen taas huomasi, että ehkä noita lakkoja on kertynyt vähän turhan paljon, jää liian harvalle käytölle monikin kaunis lakka. Aquadelic nyt ainakin yllätti pitkän tauon jälkeen positiivisesti, mitähän muita unohtuneita aarteita tuolta laatikon kätköistä mahtaakaan löytyä...

6 kommenttia:

  1. Sait minusta kyllä seuraajan! Ai että täytyy varmaan huomenna kipasta kurkkaamassa josko kaupasta tarttuis jotain ton Aquadelicin kaltaista, tosi keväinen sävy :) -minkasteet.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tervetuloa seuraamaan! Muistaakseni ainakin H&M:llä oli joku aika samanlainen sävy :)

      Poista
  2. Kauniit nämä kynnet... Niin keväiset.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Kummasti muutenkin tää kevät alkaa näkyä kynsissä ja lakkailuinnossa..

      Poista