lauantai 26. huhtikuuta 2014

Parka Perfect

Essien talvikokoelmassa oli pari lakkaa, jotka oli pakko hankkia. Niistä toinen oli Parka Perfect, joka on sävyltään hieman hankala kuvailla. Tikulla Parka Perfect näyttää ihan likaisen harmaalta, mutta kynsillä sävy taittaa vahvasti siniseen.

Lakkasin kaikki kynnet ensin Parka Perfectilla, nyt en kyllä muista laitoinko kaksi vai kolme kerrosta. Nimettömiin ja peukaloihin lisäsin lopulta W7:n glitterlakkaa nimeltään Moonlight, sillä ajattelin sen sopivan leimausten väriin. Lakassa on sekaisin monenväristä glitteriä, mikä tekee siitä mukavan monikäyttöisen. 

Muihin kynsiin leimasin kuviot MoYoun Pro Collection 02 -laatasta China Glazen Adoria käyttäen. Kohdistamisen kanssa oli hieman ongelmia ja osa kynsistä näytti hieman tyhjiltä, niinpä lisäsi dotting toolilla parit pisteet leimausten sekaan.



Lopulta aksenttikynnet eivät oikein tuntuneet sopivan lakkaukseen, Moonlightin pohja oli hieman liian tumma Parka Perfectin rinnalla. Olisi vaan pitänyt tyytyä kerrankin tekemään kaikista kynsistä samanlaiset. Näiden kuvaaminen oli muutenkin ihan mahdotonta ja kuviin jäi ikävän suuret heijastumat.

4 kommenttia: