maanantai 1. joulukuuta 2014

Marraskuun ostokset

Viime kuun ostosten yhteen kokoaminen oli ihan järkevän tuntuinen kokeilu, joten innostuin tekemään vastaavan myös marraskuun ostoksista. Lokakuussa ostettuja lakkoja kertyi lähemmäs parikymmentä, tavoite oli marraskuulle tätä lukemaa vähentää. Katsotaanpa kuinka kävi.

Nämä lakat kotiutuivat eBaysta. Pakko tunnustaa, että nämä tilasin aivan hetken mielijohteesta. Olin käytännössä nämä ehtinyt unohtaa jo siinä vaiheessa, kun kävin paketin postista noutamassa. Erityisesti I'd Melt For You kiinnostaa leimaamista ajatellen. Ehdin sitä jo hieman kokeilemaan ja ihan lupaavalta vaikuttaa, vielä kun ehtisin kynsille asti saamaan jotain aikaiseksi. 

China Glaze I'd Melt For You, Wait n' Sea, OPI Every Month Is Oktoberfest & Essie Beyond Cozy
Fani teki Picture Polishille kimppatilauksen ja pakkohan sieltä sitten oli muutama lakka tännekin kotiuttaa. Tuli kyllä suoraan merkin sivuilta tilattuna lakat "hieman" kalliiksi, eipä tarvitse uudelleen tilata. Hieman huvitti näiden värimaailma, kun sain lakat käsiini. Joku sininen kausi meneillään kenties?

Picture Polish Cosmos, Whimsy & Fool's Gold

Mi Nailsilta tilailin kaikkea tuikitarpeellista. Törmäsin verkkokaupassa aivan sattumalta kätevään siirtokuvakansioon, jota en yksinkertaisesti voinut jättää kauppaan. Olin jo pidemmän aikaa yrittänyt etsiä siirtokuville jotain järkevää säilytysratkaisua. Samaiseen kansioon siirtokuvien lisäksi mahtuivat myös muutamat Konadin ja BundleMonsterin leimauslaatat, jotka seilasivat irrallaan laatikossa. Kansioon piti luonnollisesti tilata myös täytettä siirtokuvien muodossa, mutta ne ehtivät katoamaan kansion sisään jo ennen kuvien ottoa.

Dance Legend Grey Britain
Kuukauden lakkasaldoksi muodostui laskujeni mukaan 8 lakkaa - on se ainakin vähemmän kuin viime kuussa. Mieleni perukoilla tosin kummittelee ajatus, että tästä jotain puuttuisi. En vain yksinkertaisesti keksi, mikä se puuttuva voisi olla.

8 kommenttia:

  1. Jäikö teillä tulliin pp:n tilaus? Oon kerran sieltä tilannut muutaman kanssa kimpassa ja tuli sen verran tyyriit lakat että jäi viimeiseksi:/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No tulliinhan se, oli vissiinkin niin suuri tilaus, ettei muusta ollut toivoakaan. Muutenkin niille tuli jotenkin enemmän hintaa kuin olin alunperin ajatellut.. Totesin sinnä jo ennen kuin lakat tuli, että niiden olisi sitten paras edes olla todella hienoja! Onhan nuo nyt sitä edes onneksi, mutta ei kyllä tosiaan uudestaan enää tarvinne tuolta tilata.

      Poista
  2. Täällä on kans joku sininen/turkoosi/vihreä kausi menossa...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sitä on selkeästi liikkeellä, tuohon vihreään en tosin vielä itse sentään ole niin sortunut, mutta näissä sinisissä ja turkooseissakin on jo ihan riittävästi.

      Poista
  3. Kivoja ostoksia! :) Hitsi tuo Whimsy houkuttaisi itseäkin <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se oli ollut itsellä tosi pitkään ostolistalla ja vihdoin se on miun! <3 Toivottavasti se on kynsillä niin ihana kuin kuvittelen :)

      Poista
  4. Joo kalliiksi tuli meidän Picturen lakat. :D Mutta sun osuus tulleista oli vielä aika pieni verrattuna minun. :DD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No kerran se vain kirpaisi! Nyt on sentään jo upeat lakat käsissä ja kynsillekin asti päässeet ainakin osa! Jospa sitä silti tässä kuussa yrittäisi vähän rajoittaa tätä ostamista, voisin jopa harkitan muutaman lakan myymistä.. En tosin edes uskalla ajatella, mitä ne sun lakat oikein tuli maksamaan :D

      Poista