torstai 11. joulukuuta 2014

Kokeilussa distressed

Halusin pitkästä aikaa kokeilla sellaista lakkaustyyliä, jota en ollut aiemmin tehnyt. Distressed-tekniikka tuli mieleen ja kuulosti sopivan yksinkertaiselta ja nopealta kellon näyttäessä jo melkein puolta yötä. 

Lakkasin pohjalle kaksi kerrosta Essien Warm & Toasty Turtleneckia ja yksinkertaisesti aloin sutimaan päälle paria muuta lakkaa. Muut käyttämäni lakat olivat OPIn I'm Feeling Sashy, Color Clubin Wild at Heart ja Essien Licorice. 



Yllättäen tämä ei lopulta ollutkaan aivan yhtä helppoa kuin olin kuvitellut, eikä lakkavalinnatkaan olleet aivan täydelliset. Värit olivat turhan lähellä toisiaan, minkä vuoksi ne eivät erottuneet toisistaan toivotulla tavalla. Hieman lisää kontrastia olisi siis kaivattu. Sudissa olevan lakan määrää oli hankala arvioida ja joihinkin kynsiin tuli sen vuoksi mustaa hieman liikaa. Ei näistä huonotkaan tullut, mutta seuraavalla kerralla voisin testata hieman erilaisilla väreillä.

12 kommenttia:

  1. Mie tykkään näistä kynsistä ^.^
    Itse en ole vielä(kään) kokeillut tätä tekniikkaa :P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia! :) Miekin oikeastaan kyllä tykkäsin, vaikka se vähän häiritsikin, että niistä tuli ihan erilaiset kuin olin ajatellut! Näitä tekniikoita kyllä riittää niin paljon, että aina olis jotain, mitä tekisi mieli kokeilla..

      Poista
  2. Kuvissa ainakin näyttää upeilta! :)

    VastaaPoista
  3. Minusta nämä ovat hienot ja oikein silmää miellyttävät! :) En ole kyseistä tekniikkaa vielä itsekään testaillut koska epäilen ettei se tosiaankaan ole niin helppo kuin miltä kuulostaa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Eipä ne oikein koskaan oo niin helppoja.. Varsinkaan siinä vaiheessa kun lähtee niitä toteuttamaan ajatuksella, että helppoahan tämä on :D It never ends well!

      Poista
  4. Kauniit distressed kynnet, mun mielestä nuo värivalinnat toimivat tässä tosi hyvin :).

    VastaaPoista
  5. Mustakin värit on tosi kivat! Oon itse tehnyt selkeästi toisistaan erottuvilla väreillä (oisko ollut kirkkaan turkoosi, valkoinen ja musta) ja siitä tuli ihan kaamee sekametelisoppa. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Maija! Se on sit tosiaan se seuraava mahdollisuus, ettei niistä olis tullu näinkään hyvät, vaikka värit olis ollu mitkä.. Sitä valkoista mietin vähän, jos se olis tuonne sotkenut, mutta tajusin sen turhan myöhään. Onpahan toisaalta syy tätä(kin) testata uudestaankin

      Poista