tiistai 16. joulukuuta 2014

Black, White & Neon

Parien tummempien kynsien jälkeen tuli sellainen olo, että kynsille pitää saada jotain hieman pirteämpää pitkästä aikaa. Nostelin laatikosta pöydälle erilaisia korallinvärisiä lakkoja ja päädyinkin lopulta lähtemään ihan neon-linjalle, vaikka alunperin tarkoitus oli olla edes hieman hillitympi.

Aloitin lakkaamalla kynnet valkoisiksi, tälläkin kertaa käytössä oli Gina Tricotin White. Parin viimeisen käyttökerran White on alkanut osoittaa pienoisia paksuuntumisen merkkejä, eikä leviä enää yhtä hyvin kuin vasta avattuna. Seuraavalle kerralle ehdottomasti lisättävä pulloon ohentajaa. Muutoin White on ollut aivan loistava valkoinen lakka. Valkoisen päälle lisäsin pikaisesti kerroksen pikakuivattavaa, jotta saisin vinyylit kehiin mahdollisimman nopeasti.


Kynsien koristeluun käytin single chevron-vinyylejä ja Essien Licoricea. Korallinväriseksi lakaksi valikoitui lopulta Color Clubin Peace, Love & Polish, joka on ehdottomasti osoittautunut yhdeksi tämän vuoden suosikiksi. Peace, Love & Polish peitti kivasti jo yhdellä kerroksella valkoisen päälle lakattuna, näihin kynsiin käytin yhden paksuhkon kerroksen, jolla sai mukavan tasaisen lopputuloksen.  


Näistä tuli niin kivat, Peace, Love & Polish nyt vain on aivan erityisen kaunis ja mustavalkoiset osiot toimivat mielestäni sen kanssa oikein kivasti. Arjen harmauden keskellä huomaan jatkuvasti vilkuilevani ihanan pirteitä kynsiäni! 

16 kommenttia:

  1. Aivan upeat kynnet! Itsekin juuri tiputtelin ohentajaa Ginan valkoiseen ja hyvin taas mentiin eteenpäin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Pitää muistaa ennen seuraavaa käyttökertaa lisätä, sen vaan aina muistaa liian myöhään..

      Poista
  2. Vastaukset
    1. Kiitos! Piristystä tähän harmauteen kaivattiinkin :)

      Poista
  3. On kyllä ihanan piristävä lakkaus...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eiks ookki!?! Kyllä sitä väriä pitää olla elämässä ainakin välillä:)

      Poista
  4. Upeat kynnet! <3 Tuo Peace, Love & Polish on ollut ostoslistalla jo pitkään, pakko varmaan laittaa vihdoin tilaukseen :) Mulla on samasta kokoelmasta Kapow! ja jos tuo PLP on läheskään samaa luokkaa, niin on se vaan ihana.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Voin kyllä suositella, on ihana lakka! Mie en siitä muusta kokoelmasta ehkä niin syttynyt, jotenkin ne värit ei harmillisesti olleet niin mieleen. Tuollaisella koostumuksella olevia neonlakkoja kun olisi ostanut oikein mielikseen!

      Poista