tiistai 2. joulukuuta 2014

Every Month Is Oktoberfest

 OPIn Every Month Is Oktoberfest kuuluu jälleen niiden lakkojen joukkoon, joiden hankkimista olen harkinnut käytänössä siitä asti kun se julkaistiin(pari vuotta). Vihdoin sain sen kotiutettua! 

Every Month Is Oktoberfest yllätti peittävyydellään, sillä se peitti jo yhdellä kerroksella todella hyvin. Toinen kerros oli kuitenkin välttämättömyys. Näin tällä tehdyt leimaukset Instagramissa, siihen pitää testata seuraavaksi! Muutenkin lakka levittyi loistavasti, eikä kynsinauhoja juuri tarvinnut puhdistaa. Nimettömän ja peukalon kynsillä on kolme kerrosta China Glazen Glistening Snow'ta. 


Koristeluiksi leimasin etu- ja keskisormen kynsille kuviot MoYou Londonin Fashionista 04 -laatasta kuviot China Glazen I'd Melt For You'lla. I'd Melt For You toimi leimaamisessa ensimmäisen kokemuksen perusteella kohtuullisesti. Kuviot jäivät hieman vajaiksi, en ole varma johtuiko se lakasta vai kuviosta. Pitää testailla vielä hieman lisää. 


Oktoberfest ei halunnut kuvissa näyttäytyä oikein muuna kuin hyvin tummana. Kaunis se on joka tapauksessa, saattaisi päästä päivänvalossa kuvattuna paremmin oikeuksiinsa.

P.S. Jos Dance Legendin lakat kiinnostaa, Mi Nailsilla on vain tänään klo 20 asti ennakkomyynti merkin lakoista. Uusissa Anna Gorelova lakoissa oli kiinnostavan näköisiä lakkoja, pari on ehkä pari hankkia!

4 kommenttia:

  1. Simppeli ja kaunis lakkaus!
    Mun oli ihan pakko laittaa yks pöllölakka tilaukseen kun kerran niissä tulee sormuksetkin mukana:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Pakko sieltä oli jotain tilata, vaikka rahatilanne ei olekaan kovin suosiollinen, joudun näiden indie-lakkojen kanssa kyllä kohta vararikkoon :D

      Poista
  2. Nätit kynnet! <3 Hitsi, tietysti tällaisten ennakkomyyntien pitää ilmestyä juuri silloin kun rahatilanne on mitä on... Damn it :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! No onneksi niitä saa tuolta Mi Nailsilta myöhemminkin.. Ehkä täytyy kiittää onneaan, että veronpalautukset päivää myöhemmin, muutenhan ne olis jo tuhlattu :D

      Poista