sunnuntai 14. joulukuuta 2014

First Class Desires

Olen kehittänyt jo suoranaisen pakkomielteen erilaisiin tummiin violetteihin, joista en vielä parisien kuukautta sitten välittänyt lainkaan. Olen onnistunut tämän syksyn aikana keräämään niitä jo kiitettävän määrän omaan kokoelmaani. Viimeisin hankinta on OPIn First Class Desires merkin Holiday 2014 -kokoelmasta. 

First Class Desires on hyvin tumma violetti pohjaväriltään voimakkaalla kultaisella shimmerillä. Lakka peitti omat jo hieman pidemmiksi ehtineet kynteni kahdella vaivattomalla kerroksella. Onnistuin jollakin käsittemättömällä tavalla tuhrimaan parista sormesta kynsinauhani käsittämättömällä tavalla ja sain yllättyä hyvin positiivisesti, sillä sain sen puhdistettua kynsinauhoista melko vaivattomasti. Ilmiselvä, ehkä turhankin selvä, valinta First Class Desiresin kanssa kynsille oli kultainen ja päätettäväksi jäi vain se, mikä kultainen kynsille valikoituisi. Niitäkin on kummasti tässä kertynyt ja nykyisin lakkaan melkeinpä mielummin kultaisella kuin hopeisella. Valinta kohdistui pitkästä aikaa OPIn My Favorite Ornament. Sen kanssa olin hieman laiska ja tyydyin kahteen kerrokseen, vaikka kolmas ei olisi ollut pahitteeksi.



Leimasin First Class Desiresin päälle China Glazen 2030:lla MoYou Londonin Pro XL 20 -laatasta kiekurakuvion, jonka olemassa olon olin sivuuttanut tähän saakka täysin. Jotenkin kuvio oli mennyt täysin ohi. No, onneksi se pääsi nyt käyttöön. Se tosin oli lopulta yllättävän peittävä ja peitti turhankin paljon, olisin toivonut, että First Class Desires olisin jäänyt hiekan paremmin esille. 


Näille kynsillä olen viihtynyt jo useamman päivän ajan, osittain ajan puutteen ja pienen pienen flunssan vuoksi, mutta toisaalta nämä ovat olleet myös kaikessa yksinkertaisuudessaan kovasti mieleeni.

14 kommenttia:

  1. Kauniit kynnet! Tuo First Class Desires vähän houkuttelisi itseänikin, se on näyttävä talvilakka. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Tuo oli käytännössä ainoa lakka tuosta kokoelmasta, mikä sykähdytti, mutta se sentään oli sitäkin kauniimpi.

      Poista
  2. Tosi kauniit! Mullekin on alkanut tummia violetteja kertyä, mutta tätä mulla ei ole - hieno on! Ja kauniisti sopii tosiaan kullan kanssa yhteen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Violetti ei yleisesti ottaen ole ollut yhtään miun väri, mutta nää tummat on alkanu toimia..

      Poista
  3. FCD on Holiday-kokoelman peruslakoista ehdottomasti upein! En tajua, miksei sitä oikeen missää oo näkynyt, vaikka se on aika uniikki ja niin kaunis:) Tosi hyvin sopii kulta lakan kanssa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jotenkin tuo lakka meni miulta ainakin aluksi ihan ohi, siitä ei varmaan swatvchit vaan oo oikein minkään näköisiä.. Ehkä se vaan on niitä lakkoja, että se pitää nähdä livenä saadakseen parhaan käsityksen.

      Poista
  4. Tosi kauniit kynnet, FCD on rakkautta pullossa <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! Sun postaus tästä oli kyllä itselle se viimeinen niitti tämän hankkimiselle, en vaan voinut vastustaa :)

      Poista