lauantai 5. heinäkuuta 2014

Kesäilta kynsillä

Jyväskylässä järjestettiin aiemmin tällä viikolla pienimuotoinen tapaaminen, jossa oli tarkoitus kirppistellä lakkoja ja muuten vaan nähdä muita kynsihörhöjä. Itseltäni jäi kamalassa kiireessä kamera kotiin, mutta ainakin Hannelen ja Danielan blogeista voi käydä kurkkimassa niitäkin.

Vaikka kyseessä oli aika pieni tapaaminen, sovittiin kuitekin yhteinen teema, kesäilta, jonka mukaan laitettiin kynnet. Minulla tuli kesäillasta heti mieleen kaunis auringonlasku ja joku hieno maisema. Ehdin tekemään edellisenä iltana kynsille liukuvärin ja tarkoituksena oli tehdä kynnet loppuun seuraavana aamuna ennen lähtöä. Heräsin kuitenkin aamulla kamalan migreenin kanssa ja kynnet jäi tekemättä loppuun. Lakkasin liukuvärin alle pari kerrosta valkoista lakkaa ja liu'ussa käytet lakat olivat China Glazen Lemon Fizz, OPIn Sorry I'm Fizzy Today, Toucan Do It If You Try sekä Casino Royale. 


Maalailin kuitenkin illalla vielä maisemaa kynsille niin kuin olin alunperin ajatellut. Maiseman maalaamiseen käytin apuna Instagramista löytämääni käyttäjän Narmai kuvaa, erityisesti puiden maalaamisessa siitä oli valtavasti apua. Erityisesti etusormen puuhun oli tosi tyytyväinen. 




Laitoin maalausten päälle kerrosen Konadin topcoatia ja sen päälle vielä kerroksen Seche Viteä ja tämä kombohan sitten päätti kuplia oikein kunnolla. En ihan varmasti tiedä kumpi oli syyllinen, mutta kyllä harmitti, kun kaikki kynnet olivat ihan kuplien peitossa. Epäilen kyllä vahvasti, että Konadin päällyslakka sai tämän jotenkin aikaan, se on nimittäin tehnyt sitä aiemminkin. Se alkaa onneksi muutenkin olla ihan lopussa ja uutta ei kyllä ole tulossa!


Olen lähdössä tässä pariksi viikoksi reissuun, blogi tulee sinä aikana olemaan hiljaisempi. Yritän saada tehtyä pari postausta ja ajastaa ne, mutta reissuun ajattelin lähteä ilman läppäriä. Seuraavaan pariin viikkoon tulee mahtumaan ainakin mökkeilyä ja rentoutumista, ehkä jopa pikainen reissu Tallinnaan. Nyt sitten vaan pitäisi yrittää pakata tarvittavat lakat mukaan, eihän sitä ilman niitä voi lähteä!

23 kommenttia:

  1. Nämä on kyllä superupeat! <3 Mukavaa reissua! :)

    VastaaPoista
  2. Oi miten hienot kynnet! <3 Oot tehnyt liukuvärin ja maalaukset ihan mielettömän hyvin. Ihanaa lomareissua! Tääkin pääsee kohta reissuun jei! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Ne kyllä onnistu aika kivasti, jaksoin kerrankin ihan huolella tehdätuon liukuvärin.. Hauskaa reissua sullekin :)

      Poista
  3. Tosi hienot kynnet. :) Hyvin onnistuneet.

    VastaaPoista
  4. Todella upeat ja kupliminen ei näy kuviin asti. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, ei se onneksi tosiaan näy, jos ei liian tarkkaan tiiraile ;)

      Poista
  5. Tosi hienot ja onnistunut liuku! :) seuraan ton Narmain blogia Piggieluv ja ne on aivan uskomattoman upeita juttuja mitä hän tekee!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti :) blogiin en ookaan virlä eksyny, pitää käydä jossain vaiheessa kattomassa, voi vaan huokailla ihastuksesta..

      Poista
  6. Oi ku kauniit kynnet taas. <3 Nauti reissusta ja paljon!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, yritän nauttia, ihan parasta päästä mökille <3 vielä kun nää ilmat suosisivat..

      Poista
  7. Ihan täydellinen liukuvärjäys! :)

    VastaaPoista
  8. Vou! Ihan mielettömän upeat kynnet!

    VastaaPoista
  9. Tosi ihanat ja hyvin onnistunut liuku ! :) minä kyllä syyttäisin kuplimisesta konadin päällyslakkaa, se on ihan kamala kuplimaan ! :s

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) niin miekin vähän ajattelin, että se oli se syyllinen, ne kuplat vaan tuli ihan kummmallisesti esiin vasta Sechen lisäämisen jälkeen, mikä oli vähän ihmeellistä..

      Poista
  10. Löysin juuri blogisi. Oi oi miten kauniita lakkauksia!

    VastaaPoista
  11. Nää oli kyllä niiin hienot kynnet, ihailin teeman tulkintaa ^_^ Hieno liuku :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Oli kerrankin sellainen teema, että tiesin heti kättelyssä, mitä halusin tehdä: auringonlasku oli ihan must :)

      Poista