tiistai 1. heinäkuuta 2014

Ihanat koralliset lakat

Uusilla lakoilla jatketaan, seuraavaksi kynsille pääsivät OPIn Sorry, I'm Fizzy Today sekä Essien Love Every Minute. Löysin pari viikkoa sitten vihdoin Gina Tricotista sen kuuluisan valkoisen lakan, jota olin yrittänyt metsästää monta kuukautta ja pitihän sekin saada kynsille mahdollisimman nopeasti. 

Kyllähän se Ginan valkoinen oli ihan maineensa veroinen, tosi helppo lakka ja jo kahdella kerroksella peittävä ja tasainen, varsinkin teippausten alla ihan riittävä. Itseäni tosin vähän häiritsi se, että se on niin puhtaan valkoinen. Essien Blanc, jota olen aiemmin käyttänyt on hitusen luonnollisempi ja sen puolesta parempi omasta mielestäni. Kumpaakin tulee siis jatkossa varmasti käytettyä käyttötarkoituksesta riippuen. Teippasin Whiten päälle yksinkertaiset kuviot kynsivinyyleillä.


Love Every Minute on sävyltään tosi kaunis, mutta koostumukseltaan niin ohutta, että kolme kerrosta on ihan vähin millä sen kanssa pärjää. OPI uuden Coca Cola -kokoelman Sorry, I'm Fizzy Today taas on huomattavasti pigmenttisempää, mutta sen kanssa sitten taas oli muuten mystisiä ongelmia ja jouduin sitäkin lakkaamaan samat kolme kerrosta. Tosin sen kanssa saattoi olla lakkaajassa se suurin vika, mutta jostain syystä kynnen tyveen jäi ikävä kalju kohta ja lakka oli ihmeellisen tahmaista toisella ja kolmannella kerroksella. Fizzy on kuitenkin sävyltään todella, todella kaunis. Se kiilasi ehdottomasti omien lemppareideni joukkoon pienistä ongelmista huolimatta!


Kynsissä käytetty:
Pikkurilli: Love Every Minute 3 kerrosta
Nimetön ja keskisormi: Gina Tricot White 2 kerrosta + Love Every Minute & Sorry, I'm Fizzy Today
Etusormi ja peukalo: Sorry, I'm Fizzy Today 3 kerrosta 
 

11 kommenttia:

  1. Kauniit kynnet! Tykkään erityisesti näistä väreistä, korallilakat on mun suuri heikkous.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Mie oon tänä keväänä ihan totaalisesti hurahtanu näihin korallisiin lakkoihin, niitä on kummasti kertyny tässä viime aikoina :)

      Poista
  2. Ihanat! Toi teippaus kuvio vetoaa kovasti muhun:o) Olen yhdet talviset kynnet tehnyt näin punaisella ja hopealla ja nyt olis kyllä kesäkynsien vuoro. Luulen et omalla kohdallani ne olisivat joko turkoosit tai vihreät.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Tuo kuvia oli mukavan helppo, mutta silti vähän erikoisemman näköinen. Kesäkynsien vuoro olis ehdottomasti! Turkoosi kuulostaa ainakin loistavalta, se on ehdottomasti toinen omista lemppareista :)

      Poista
  3. Nämä on todella kivat niin värien puolesta kuin teippailunkin!

    VastaaPoista
  4. Fizzy pitäis kyllä saada, on se vaan ihana ♥ Tosi kaunis lakkaus kaikin puolin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa ehdottomasti hankkia, se on ihana :) Kiitos!

      Poista