keskiviikko 30. heinäkuuta 2014

Live.Love.Glitter

Kynsille piti saada jotain nopeata ja helppoa, sillä lakkausnurkkani tuntuu olevan asuntomme kuumin paikka. Olin aiemmin käyttänyt OPIn Live.Love.Carnavalia vain parissa kynnessä ja liukuvärissä ja se ansaitsi päästä kynsille ihan kunnolla. Se oli myös helpon koostumuksensa ansiosta juuri sopiva lakka pikalakkaukseen. Pari helppoa kerrosta L.L.C:a ja kerros glitteriä päälle. Glitterinä sai toimia OPIn Muppets World Tour. 



Aikomuksena oli seuraavana päivänä leimata kuviota lakkauksen päälle, mutta leimaamisesta ei jostain syystä taas tullut yhtään mitään. Leimaamisen sijaan päädyinkin sitten lyhentämään kynsiä hetken mielijohteesta. Tuntuu siltä, että edellisestä lyhennyksestä nyt millään ole kovin pitkää aikaa, mutta kynnet olivat ehtineet kasvaa jo ihan hurjaan mittaan. Lyhentelikin taas kynsistä ihan reilusti mittaa pois, jospa hieman kadoksissa oleva lakkausintokin palailisi lyhyempien kynsien myötä.


6 kommenttia:

  1. Mun lakkaushuone on kanssa oikein asunnon hotspot näillä keleillä. Toivottavasti lakat kestävät kuumuuden...

    Ihanat kynnet jälleen kerran! Ai OPI:n MWT on noinkin hento, jos sitä laittaa jonkun lakan päälle ohuesti... En oo omaani testannutkaan vielä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meillä ei edes muutenole mitenkään kamalan kiuma, mutta se yksi nurkka vaan tuntuu ihan pätsiltä, kummasti vähentää lakkausintoa..

      MWT yllätti ihan positiivisesti, jostain kummasta sain vaan päähäni sitä testata vaikka noiden sinisten glittereiden takia vähän epäilinkin, mutta eipä ne lopulta haitanneet.

      Poista
  2. Voi ku nätit lakkaukset... Niin mun mieleen tuollainen yhdistelmä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Noilla lakoilla sai kyllä kivat kynnet superhelposti :)

      Poista