maanantai 28. heinäkuuta 2014

Reissukuulumisia ja nopeat kynnet

Blogitauko sitten vähän venähti. Olen yrittänyt nauttia lämpimästä ja kynsien lakkaamisen suhteen olen ollut todella laiska! Reissussa lakkasin kynnet tasan yhden kerran, vaikka kaikki lakkaamiseen tarvittavat välineet kyllä kulkivat mukana kassissa koko kaksi viikkoa.

Ehdittiin loman aikana muutamaksi päiväksi Tallinnaan ja siellä pääsin tutkailemaan paikallista lakkatarjontaa. Voitteko kuvitella, en ostanut yhtään lakkaa reissusta, aika uskomatonta. Kävin kuitenkin pikaisella ex tempore visiitillä Mereneidin myymälässä, josta löytyi muutama tarpeellinen juttu ja säästin postikuluissa vierailemalla paikanpäällä.


Mereneidin ostoksia piti tietenkin heti päästä kokeilemaan kynsille. Kynsiä tehdessä oli kuitenkin pienoinen kiire päällä, niinpä päädyin maalamaan vain parille kynnelle. Muille kynsille sitten tuli helpot luotettavat lakat, joilla pääsin helpolla. Nimettömiin ja peukaloihin Picture Polishin Lagoon ja pikku- ja etusormeen Kikon 344. Mereneidiltä ostetut akryylimaalit olivat koostumukseltaan selkeästi paksumpia kuin Oumaxit, joita olen ennen käyttänyt, enkä saanut sen takia kukista ihan sellaisia kuin olisin halunnut. Täytyy vielä vähän harjoitella noilla uusilla. 


Lomalta paluuta seuraavana päivänä tulikin sitten Bliss Kiss Pure Nail Oil -tilaukseni. Vietin noin kolme päivää nakukynsillä ja öljysin kynsiä. Yritin ottaa myös kuvia kynsistä sekä ennen että jälkeen öljyämisprojektin, mutta kuvissa näkyi aika huonosti mitään eroja, niinpä niitä ei ainakaan tässä vaiheessa blogissa nähdä.  Instasta voi käydä halutessaan kurkkimassa.


Olisiko joku halunnut nähdä noita ennen ja jälkeen kuvia(huonoja) blogissa tai lukea enemmän Bliss Kissistä?

6 kommenttia: