maanantai 14. heinäkuuta 2014

Water spotted -kokeilu

Olen viime aikojen koralli- ja nudehuumassani päässyt melkeinpä unohtamaan yhden suosikkiväreistäni eli turkoosin. Kynsille oli siis ehdottomasti saatava jotain turkoosia. Käsiini osui lakkojani penkoessa OPIn Fly, jota edellisella kerralla muistelisin hieman vierastaneeni. Sille piti selvästi antaa uusi mahdollisuus!

Fly on koostumukseltaan melko ohutta, mutta levittyy hyvin sinne minne pitääkin. Se kuitenkin vaati kolme kerrosta peittääkseen. Aksenttikynsiin lakkasin Kikon Sugar Mateista numeron 456, joka sopi loistavasti Flyn kanssa yhteen värinsä puolesta.


Minun on jo pidempään ollut tarkoitus testata Water Spotted tekniikkaa. Turkooseista lakoista tuli mieleeni Teannan upeat turkoosit samaisella tekniikalla toteutut kynnet, joista ajatus sitten lähti. Käytin tähän OPIn This Gown Needs A Crownia, mutta kynnet tuntuivat vielä kaipaavan lisää jotain väriä. Sain päähäni testata Kikon tekstuurilakan soveltumista tähän, eikä se nyt ihan helppoa ollut. Sain kuitenkin jonkun näköiset riekaleet kaikkiin kynsiin, eli ei se nyt täysin pieleen mennyt missään tapauksessa. Ehdottomasti haluan vielä uudestaankin testata tekstuuria näin käytettynä.

Näillä kynsillä tulikin vietettyä kokonainen viikko, enkä ole edes saanut mitään järkevää tilalle. Loma jatkuu vielä pari päivää mökillä, sen jälkeen suuntana pikaisesti Lappeenranta ja siitä edelleen Tallinna :)

6 kommenttia:

  1. Tosi kivat kynnet. :) Mä en oo vieläkään saanut aikaseksi kokeilla tuota tekniikka! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Mie oon ainakin tosi huono kokeilemaan näitä eri juttuja, tätäkin oli pitäny testata ties .iten pitkään..

      Poista
  2. Nätit! Mullaki on turkoosia kynsillä parhaillaan... :)

    VastaaPoista
  3. Onpas todella nätit kynnet!
    Mun pitää kyllä myös kokeilla tuota water spotted -tekniikkaa, en oo vielä saanut aikaiseksi. :)
    Tervetuloa seuraamaan tuoretta kynsiblogiani! http://kuukynnet.blogspot.fi/

    VastaaPoista