torstai 3. heinäkuuta 2014

Don't Bossa Nova Me Around

Viimeisenä OPIn Brazil-kokoelman lakoista käyttämättömänä oli Don't Bossa Nova Me Around, jota oli kehuttu kovasti vähän joka paikassa. Parilla kerroksella saikin kivasti peittävän ja tasaisen lopputuloksen. Väristä en tosin vielä ole ihan varma, lakan sävy taittaa hieman enemmän vaaleanpunaiseen kuin olisin välittänyt. 


Aksenttikynsiin tuli OPIn Muppets World Tour, jota lakkasin pari kerrosta Ginan valkoisen lakan päälle. Muppets World Tourissa oli sinisiä glittereitä, joiden mukaan valitsin leimauslakaksi China Glazen Scandalous Shenanigansin. Leimat on Winstonian W-04 laatasta. Leimat nyt eivät taas ihan onnistuneet niin kuin piti, mutta en antanut sen haitata liikaa. Scandalous Shenanigansista kuitenkin tuli ehdottomasti uusi luottolakka leimaukseen, se leimaa mahtavasti ja on väriltään tosi hyvä.


 Vähän tuntui siltä, että kynnet eivät oikein sopineet keskenään, mutta olivat yksittäin ihan ok. Ehkä jos olisin lakannut Muppets World Tourin jonkun muun kuin valkoisen päälle, olisi lopputulos ollut yhtenäisempi. Siitäkin huolimatta näillä mentiin useampi päivä.

9 kommenttia:

  1. Todella kivat ja minun mielestäni toimivat hyvin yhdessä. :) Muutenkin hirmu kivoja kynsiä sinulla, joten oli pakko liittyä lukijaksi jo näin ensivierailulla. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne itse asiassa minun mielestä näyttää paremmalta kuvassa :) kiitoksia ja kiva kun jäit seurailemaan!

      Poista
  2. Kauniit kynnet. Tykkään tosi paljon noista kukkaleimoista!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Tuo laatta on kokonaisuudessaan tosi kiva, siinä on tuo sama leima useammassakin koossa, kätevää!

      Poista
  3. ooh tosi hienot, noi leimat tekee tosta näyttävän! :)

    VastaaPoista
  4. Mä tykkään näistä ihan hulluna! Kukat on varsinkin söpöt!

    VastaaPoista