torstai 23. lokakuuta 2014

Vaihtelu virkistää

Olin jo varmaankin lähemmäs pari kuukautta sitten päättänyt, että messujen jälkeen kynnet lyhenevät radikaalisti. Geelilakkaukseen toiveena oli mahdollisimman pitkät kynnet, niinpä lyhentämisen piti tapahtua vasta sen jälkeen. Kun sitten aloin lyhentämään, lyhensin oikein kunnolla ja lopputuloksena oli sen verran lyhyet kynnet, että koko kynsiharrastuksen aikana tällaisia ei ole taidettu nähdä omilla kynsilläni. Kynsistä lähti käytännössä kokonaan valkoinen osa, tämän lyhyemmiksi näitä ei käytännössä enää saa. Ihme kyllä olen näistä aika innoissani, on mahtavaa päästä lakkaamaan näitä. 

Ensimmäisenä lakkauksena "uusille" kynsille pääsi messuostokset CesarsShopin osastolta. Pääosassa on Dollish Polish Drooling Over Your Polish, jolla tein yksinkertaisen glitterliu'un meikkisientä käyttäen. Pohjalle töpöttelin itse asissa ohuen kerroksen China Glazen Swing Babya hieman paremman peittävyyden takaamiseksi, mutta sillä ei lopulta lopputuloksen kanssa ollut mitään merkitystä. 


Näitä tehdessä tajusin, että tein edelliselläkin kerralla vähän vastaavanlaisen lakkauksen, kun olin kynsiäni lyhentänyt. Kovasti näistä tuli mieleen nuo edelliset kynnet, niinpä halusin saada kynsiin jotain lisää, niinpä maalasin ohuella siveltimellä ja Color Clubin Peace, Love & Polishilla yksittäiset kukat nimettömän ja peukalon kynsiin. Rajasin kukat ja tein mustat yksityiskohdat mustalla akryylimaalilla ja lopuksi lisäsin kultaiset niitit kukkien keskelle. 


Kyllähän nämä kynnet tuntuvat vähän hassuilta näin lyhyenä, mutta eiköhän näihinkin taas totu ajan kanssa. Ollaan tänään illalla lähdössä lyhyelle minilomalle Baltiaan, joten ainakin kommentteihin vastaaminen voi viivästyä muutamalla päivällä. Yritän saada jotain tälle väliajalle ajastettua, ettei täälläkää ihan hiljaista olisi reissun aikana.

30 kommenttia:

  1. Kaunis lakkaus. Sun kynnet kyllä näyttää edelleen niin pitkiltä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Ne näyttää jotenkin taas kuvissa miun mielestä pidemmiltä kuin ne ovat..

      Poista
  2. Upeat kynnet! Hienosti käy tuo neonkukkanen kullan kanssa yhteen. Jännä miten ihmisten kynnet on erilaisia. Omani näyttävän samanpituisilta kuin sinulla ja itse en juuri tämän pidemmäksi voi kynsiäni kasvattaa ennenkuin ne naksahtavat jo poikki.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti! Sattu kyllä nuo uutukaiset kivasti yhteen :) Miullahan nää kynnet tosiaan kasvaa käytännössä niin pitkiksi kuin vaan antaa kasvaa.. Oon ihan liian laiska niiden viilaamisessa ja ne meinaa karata turhan pitkiksi.

      Poista
  3. Wautsi wau! Kynnet näyttää upeilta<3

    VastaaPoista
  4. Kaunis lakkaus ja henk. koht. tykkään tosi kovasti tästä lyhyemmästä mallista <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, samoin! Oli niin aika oikein kunnon muutokselle! :)

      Poista
  5. Kaunis lakkaus ja kynnet näyttää tosi hyvältä lyhyempänäkin! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Jotenkin tuo vaihtelu miellytti silmää erityisen paljon, ei oo ainakaan vielä tullu pitkiä ikävä.

      Poista
  6. Tosi nätit sun kynnet näin lyhyempinäkin, ja ihanat lakkaukset taioit niihin taas! Nuo kukkaset ainakin todella kauniit, mulla on aina kauheita vaikeuksia tollasten kanssa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, kiva kuulla! Nuo kukkaset oli itseasiassa tosi helpot, kannattaa ehdottomasti testata!

      Poista
  7. Oi sä sitte yhistit nää lakat! Aivan superihanat kynnet <3 Hyvin sopii tuo lyhyt malli sulle:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo! Ne jotenkin kummasti eksy sitten lopulta yhdessä kynsille, ei kyllä ollu alunperin ollenkaan tarkotus, mutta ei ollu lopulta ollenkaan huonompi.. Kiitos!

      Poista
  8. Ihana tuo kultainen glitter! Ja lyhyemmät kynnet on tyylikkäät. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on tosi kaunis, siinä oleva valkoinen tekee siitä erityisen kauniin! :)

      Poista
  9. oi, tykkään enemmän näistä lyhyistä!! =) mä kanssa lyhensin juuri, nää on talvella aika näppärät... :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin kyllä minäkin, ne alko olla jo omaan makuun ihan liian pitkät ennen tätä pätkäsyä.. Nää kelit on muutenkin vähän karut kynsille, ni oli melkein pakkokin lyhentää ainakin jonkun verran..

      Poista
  10. Oih! Todella ihanat kynnet! ^.^

    VastaaPoista
  11. Ihanat! Ja lyhentyneet kyntesi ovat jopa kauniimmat kuin jo melko pitkiksi hurahtaneet :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Jotenkin tää lyhyempi malli miellyttää silmää tällä hetkellä erityisen paljon, vaikka yleensä en sitä niin koe omakseni.

      Poista