torstai 2. lokakuuta 2014

Pipe Dream Polish All In

Instagramissa ei ole voinut välttyä näkemästä Pipe Dream Polishin Night In Vegas -kokoelman cremelakoilla tehtyjä upeita lakkauksia. Nuo kyseiset lakat vain sattuvat olemaan loppuunmyytyjä käytännössä joka paikasta. Mei Mei's Signaturesilla sattui kuitenkin yksi kokoelman lakoista, sininen All In, olemaan saatavilla ja se oli ehdottomasti tilattava testiin, kun merkin lakoista sattui olemaan vielä pieni alennus. 

All In käyttäytyi muuten ihan nätisti, vähän sain sen kuitenkin valumaan kynsinauhoille. All In jäi kahden kerroksen jälkeen vielä selkeästi läpikuultavaksi, mutta koska tarkoituksena oli tehdä päälle liukuväri, se sai riittää. Liukuvärin tein OPIn Anti Bleakilla, jota kerrostin liukuväriin parin kerroksen verran.


Suurimman ongelman tuotti kynsien koristeleminen, jotenkin liukuvärien koristeleminen on aina hieman hankalaa. Päädyin sitten leimaamaan MoYoun Pro XL 20 -laatasta kiekuroita Dependin hopealla(223).


All In ei ainakaan vähentänyt kiinnostustani muihin Night In Vegas -kokoelman lakkoihin, eiköhän niistä ainakin osa tule vielä jossain vaiheessa hankittua. Huhu kertoo, että ne toimivat erityisesti vesimarmoroinnissa hienosti ja pakkohan se on itsekin päästä kokeilemaan.

5 kommenttia:

  1. Aivan ihanat kynnet!
    Ja liukuvärjäys on onnistunut todella upeasti ^.^

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Tuosta liu'usta pidin itsekin tosi paljon, tuli kerrankin tehtyä vähän keskenään erilaisilla sävyillä :)

      Poista