tiistai 14. lokakuuta 2014

Holoisa vesimarmorointi

Tarkoituksenani on jo pidemmän aikaa ollut yhdistää Orly Miss Conduct ja Zoyan Dream jotenkin lakkauksessa, sillä ne muistuttavat pitkälti toisiaan ominaisuuksiltaan. Kun sitten aloin vesimarmoroimaan, päätin testata, miten lakat käyttäytyisivät vedessä. 

Sekä Dream että Miss Conduct levisivät veteen kiitettävästi, Miss Conduct jopa erinomaisesti. Pieniä ongelmia kuitenkin aiheutti kuvioden aikaansaaminen, sillä kuviosta ei tullut niin tarkka kuin olisin halunnut. Sain kuitenkin jonkinlaisen kuvion aikaan keskisormen ja nimettömän kynsille.


Muille kynsille lakkasin Miss Conductin, sillä lakat olivat jo itsessään sen verran näyttävät, että halusin muista kynsistä vähän rauhallisemmat. Miss Conduct on kyllä mahdottoman kaunis lakka, se peitti kolmella kerroksella ja säihkyy todella upeasti kynsillä!

12 kommenttia:

  1. Wau! Tuo säihke ja nuo värit on ihan <3...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noissa on ihan mahtava tuo säihke tosiaan, pitäis useammin muistaa käyttää <3

      Poista
  2. Todella näyttävät kynnet ^.^

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) näyttävä kyllä kuvaa noita lakkoja aika osuvasti!

      Poista
  3. Voi vitsit! Löysin blogisi Instagramin kautta, ja mahtavalta näyttää! Kynsikuvasi sielläkin näyttivät niin herkullisilta, että oli pakko siirtyä koneelle ja kaivaa blogisi esiin. Hetkisen selailtuani totesin, että tätä jäänkin seuraamaan :) Vautsi!

    VastaaPoista
  4. Kiitos paljon! Ihanaa että löysit tännekin asti seurailemaan <3

    VastaaPoista