lauantai 4. lokakuuta 2014

The Rest Is Silence

Tilasin viime viikolla vihdoinkin ensimmäiset Cadillacquer-merkin lakkani ja tasan viikon päästä tilaamisesta ne olivat jo käsissäni. Oli muutenkin lakkojen vaihdoin aika, niinpä lakat pääsivät suoraan kynsille. Pohjalla on se lakka, jonka takia oikeastaan lähdin tilausta tekemään, The Rest Is Silence, joka on aivan upea. Kun ensimmäisen kerran otin lakkapullon käteeni, olin aivan varma, että se olisi sittenkin sävyltään liian vihertävä. Kynsillä sen vihreys kuitenkin tuntui katoavan johonkin ja väri on aivan täydellinen. 

The Rest Is Silence oli koostumukseltaan hieman turhan paksua makuuni ja se voisi hyötyä muutamasta tipasta ohentajaa. Kynsillä lakkaa on kolme kerrosta, kaksikin olisi melkein riittänyt, mutta varmuuden vuoksi lakkasin vielä kolmannen. 



En ole varmaan koskaan ottanut yhdestäkään lakasta yhtä paljon kuvia kuin tästä otin, enkä siitäkään huolimatta ollut tyytyväinen ottamiini kuviin.

Pullokuvaan sain näkyviin lakan upean shimmerin. Kynsillä shimmer ei tosin näyttäytynyt niin voimakkaana kuin olisin toivonut. 

Olin yksivärisillä kynsillä muutaman tunnin ja meinasin melkeinpä jättää kynnet kokonaan koristelematta. En sitten lopulta kuitenkaan osannut ihan niin olla ja mieleeni tuli Instagramissa näkemäni @nailsbyjeman kynnet, jotka halusin tehdä omille kynsille. Samassa paketissa The Rest Is Silencen kanssa tuli toinen saman kokoelman lakka, Ink, jota käytin koristeluiden tekemiseen yhdessä kapean, pitkän siveltimen kanssa. Keskimmäiset, hieman leveämmät raidat tein koristeluteippiä apuna käyttäen, muut viivat siveltimellä. Hieman tuo kuvio meinasin olla hankala erityisesti pikkusormen ja etusormen kynnessä niiden kapeuden vuoksi, mutta sain niihinkin sen tehtyä edes jotenkin.


Ei kyllä pätkääkään harmittanut näiden ostaminen etenkään siinä vaiheessa, kun sain ne kynsille! Varsinkin The Rest Is Silence on todella kaunis kynsillä. Myös Ink pitää saada mahdollisimman pian ihan kunnolla kynsille.

7 kommenttia:

  1. Onpa kauniit ja ihana lakka tuo The Rest Of Silence, haluaisin sen itselleni myös:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Jotenkin tuo oli lopulta kynsillä vielä kauniimpi kuin olin odottanut!

      Poista
  2. Oooh miten kauniit koristelut! The Rest Is Silence on myös mun himotuslistalla, niiiin upea<3

    VastaaPoista
  3. TRIS on kyllä mielettömän upea lakka. Ah, tuota kauneuden määrää. Koristeetki passaa hyvin tohon.

    VastaaPoista