lauantai 11. lokakuuta 2014

Melkein vuoden vuoroaan odottanut

OPIn PURE White Gold and Silver Top Coat on odottanut kynsille pääsyä lähes vuoden. Oma versioni on sillä kuuluisalla keltaisella pohjalla, mikä ei ole ainakaan innostanut sillä lakkaamiseen. Eeeek! Nail Polish -blogissa lakka kuitenkin näytti aivan mahtavalle turkoosin pohjan päällä ja rohkaistuin itsekin lopulta testaamaan kyseistä lakkaa. Lakkasin kaikille kynsille ensin kaksi kerrosta OPIn Can't Find My Czechbookia. 

Nimettömiä lukuun ottamatta lakkasin kynsille lakkasin kerroksen Purea Czechbookin päälle. Jo heti ensimmäisen kynnen jälkeen olin siihen todella ärsyyntynyt, sillä alla olevan lakan sävy muuttui selkeästi Puren keltaisen pohjan takia. Jotenkin kuvittelin tai ainakin toivoin, että tällaisen sävyn kanssa muutos ei niin häritsisi, mutta tämä kuvitelma osoittautui vääräksi. Tilanne paheni entisestään kun menin lisäämään toisen kerroksen Purea keskisormen kynteen - sen jälkeen kynnellä näkyi selkeä keltainen kerros lakan päällä. 


Nimettömän kynsiin tarkoituksenani oli koristella kynnet jotenkin jollakin hopeisella, mutta totesin kultaisen kuitenkin sopivan lakkaukseen paremmin. Kiinnostus kynsien koristelemiseen ei tässä vaiheessa enää päätä huimannut, niinpä vain teippasin pari viivaa kynnelle. 


Oikean käden kynsistä tuli oikeastaan paremmat tällä kertaa, sain levitettyä Puren niihin paljon tasaisemmin ja hituloita näyttää olevan joka kynnessä suunnilleen yhtä paljon. 

No ainakin tuli sitten lopulta tätäkin kokeiltua, jotain positiivista sentään... PURE kyllä taitaa tämän seurauksena saada häädön lakkakokoelmastani, on sen keltainen pohja sen verran häiritsevä.

9 kommenttia:

  1. Jos ei tietäis Czechbookin oikeaa sävyä eikä nimettömässä olisi sitä, niin ei tuota värjäytymistä huomaisi. Eikä se mun mielestä näytä pahalta ainakaan näissä kuvissa:) Mun mielestä tosi kauniit kynnet!

    Mulla on kans yks glitterlakka keltapohjainen (ei tosin alkuperältään), ja se kyllä värjää tosi inhottavasti varsinkin nudet lakat :|

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Periaatteessahan tuo sininen oli sen suhteen ihan hyvä väri tuon pohjalle, että tuo kellertävä pohja vaan muutti Czechbookia vähän turkoosimmaksi.. Erityisesti siinä vaiheessa se alko häiritsevästi näkymään, kun sitä joutu vähän kerrostamaan.

      Poista
  2. Kynnet on kyllä kauniit mutta OPIlle risuja Puresta; mielestäni tällaisessa "keräilytuotteeksi" tarkoitetussa lakassa ei saisi olla tuollaista laatuongelmaa. Itsekin sain aikanaan keltapohjaisen lakan mutta myyjä onneksi vaihtoi sen uuteen. En tosin ole sen koommin pulloa tutkinut, pitäisikin tarkistaa onko lakkapohja vielä kirkas.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Thanks! On kyllä aika noloa, että näin voi käydä varsinkin kun ottaa huomioon tuon lakan hinnan.. Sitä mietin kanssa, että näinköhän tuo pahenee ajan kanssa, vain onko tuo ongelma vaan joissakin erissä..

      Poista
  3. Mulla on myös tuo keltapohjainen Pure ja vähän kans fiilikset mennyt tuon värjäämisen takia. Löysin Dependiltä vähän samantapaisen kultahitulalakan ja kotiutin sen. Ehkä tuota Purea voisi joidenkin tosi tummien lakkojen kanssa käyttää..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä se kummasti vaan häiritsee, vaikka saahan tuollakin ihan nättejä juttuja aikaan.. Ehkä miuta häiritsee kuitenkin melkein eniten se, että nuo hippusethan ei tässä oo lopultakaan ollenkaan hopeisia, niin kuin olettaa saattaisi ja sitä olisin juurikin tältä lakalta halunnut :/

      Poista
  4. Keltapohjainen Pure täälläkin ja itekin oon monesti miettinyt että pitäisikö luopua siitä, mutta toistaiseksi en ole raaskinut. Nää on kyllä tosi nätit kynnet keltapohjaisesta lakasta huolimatta :) Luin tässä kahdeksan sun postausta putkeen (oon vähän jäljessä blogien lukemisessa....) ja oon jokaisen lakkauksen kohdalla ollut silleen OOH IHANAT OOH :D erityiskehut myös sun kuvista, jotka on kertakaikkiaan ilo silmille :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vähän kanssa epäilen, että näinköhän siitä kuitenkaan raaskin luopua, mutta olin kyllä sen verran ärsyyntynyt, että olin valmis sen heittämään ikkunasta ulos.

      Kiitoksia! Onpa kiva kuulla, että nuo kuvat on näyttäneet ihan hyviltä, niiden kanssa meinaa nimittäin olla aikamoista taistelua tämä, kun tuo kamaran käyttö ei tule ihan luonnostaan.

      Poista