torstai 9. lokakuuta 2014

Epäsopiva yhdistelmä

Halusin ehdottomasti saada mahdollisimman pian kynsille toisen viime viikolla saapuneista Pipe Dream Polishin lakoista, Champagne Kissesin. Muutenkin suunnitelma oli valmiiksi mietittynä, kerrankin. Ongelmaksi vain muodostui päättää, mitä sen kanssa kynsille. Kuten otsikosta voi päätellä, en sitten lopulta ollut ollenkaan tyytyväinen valintaani. Champagne Kisses peitti todella mainiosta, jo yhdellä kerroksella peittävyys oli kiitettävä ja kahdella täydellinen. Sen kanssa kynsille sitten päätyi lopulta Essien Chinchilly, jota on kynsillä kolme kerrosta.


Keskisormen kynnelle teippasin kuvion koristeluteipin avulla. Etusormen kynnelle menin lisäämään muutaman niitin, mutta eihän nekään sitten oikein sopineet Chinchillyn kanssa kanssa ollenkaan yhteen. Samaa voisi sanoa myös itse lakoista -  kumpikin kauniita erillään, mutta yhteen ne eivät oikein sopineet. Muuten kynnet olivat olisivat olleet tosi ihanat, teippaukset ja kaikki näyttivät tosi kauniilta. 

8 kommenttia:

  1. En näe mitenkään pahaa väriristiriitaa:) Ei ihan napakymppi ehkä mutta taidokkaat teippaukset ja kauniit lakat kyllä pelastavat paljon:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on jännä, se ei varmaan ollu kovin paljosta kiinni, mutta jotenkin se vaan ei näyttäny oikein hyvältä..

      Poista
  2. Musta on ihanat näin. Tuo teipattu kynsi varsinki on ihan mahtava.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Se kyllä onnistu omastakin mielestä ihan tosi hyvin!

      Poista
  3. Miustakin nämä värit sopivat kauniisti yhteen ^.^
    Upeaa katseltavaa ♡

    VastaaPoista