perjantai 31. lokakuuta 2014

Kolmen OPIn skittlette

Enhän minä sitten ennen reissua saanut mitään uutta aikaiseksi vaan edellisillä kynsillä mentiin yhteensä reilu viikko. Kotiinpaluun jälkeiset pari päivää ovat menneet hieman kiireisissä merkeissä, mutta ehdin sentään saada ensimmäiset reissusta ostet lakat kynsille. 

Lakkasin kynsille pohjaksi kolme kerrosta OPIn Nordic-kokoelman Skating On Thin Icelandia. Lakka ei alunperin sytyttänyt ollenkaan, mutta muutamia kuvia siitä nähtyäni, kehitin lakkaan suoranaisen pakkomielenteen.  Näihin töpökynsiini kaksikin kerrosta olisi riittänyt, mutta onnistuin lakkaamisen ohessa sähläämään niin, että useampi kynsi oli kurtussa ja lisäsin kaikkiin kynsiin vielä kerroksen lakkaa. Pidemmillä kynsillä Skating On Thin Ice-land kyllä melko todennäköisesti vaatii sen kolme kerrosta. Sävyltään se olikin sitten jostain syystä erityisen ihastuttava kynsillä, erityisesti siinä vaiheessa kun se sai olla päivän yksinään kynsillä. Jotenkin tuo tumma sävy toimi näillä lyhyellä kynsillä mahtavasti. Melkein harmittaa, että menin ylipäätään koko lakkaan koristelemaan mitenkään. 

En ikäväkseni tästä meinannut saada millään kuvaa, jossa Skating On Thin Ice-land olisi näkynyt oikean sävyisenä. Luonnossa lakka on huomattavasti tummempi.


Koristeluissa on käytetty kahta lakkaa, joiden hankkimista olen ehtinyt harkita pienen ikuisuuden, mutta tilaukseen asti kumpikaan ei ole päässy. Nyt kuitenkin, kun lakat oli helppo poimia hyllystä mukaan, ostin ne vihdoinkin! Glitterinä on OPIn Blush Hour, joka jäi yhden päällyslakka kerroksen jälkeen pinnaltaan oudon rakeiseksi, mikä kuvassakin mielestäni näkyy. Kuvien oton jälkeen lisäsin päälle vielä toisen kerroksen päällyslakkaa, mikä teki lakasta huomattavasti paremman näköisen. Leimasin glitterin seuraksi MoYou Londonin Fashionista 04 -laatasta DS Extravagancella chevron-kuvion puolelle kynnelle. Lopuksi vielä rajasin glitterin ja leiman rajan Golden Rosen hopeisella koristelulakalla. 

Erityisesti DS Extravagance on hyppinyt varmaan lähemmäs pari vuotta ostoskoriin ja takaisin. Sitä käytin näissä kynsissä vasta leimaamiseen, mutta lakka pitää ehdottomasti saada pian kynsi ihan kunnolla.

Tältä muuten näyttivät edelliset lakkaukset viikon kynsillä olon jälkeen. Aika paljon nuo kynnet näyttävät viikon aikana kasvavan!


Mukavaa viikonloppua kaikille!

6 kommenttia:

  1. Tosi kauniit. :)
    Mulla kans odottelee tuo Iceland kynsille pääsyä. :) ensi viikolla olis tarkoitus toteuttaa sillä lakkaus! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia! Täytyypä tulla katsomaan, mitä sä saat sillä aikaan!

      Poista
  2. Aivan ihanat kynnet ja todella kaunis tuo lakka! <3 Mielestäni nuo koristelut sopivat kyllä erittäin hyvin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Jotenkin se lakka oli vaan yksinään niin kaunis, että varmaan mikään ei olis ollu sille tarpeeksi hyvä koristelu just sillä hetkellä :D

      Poista