tiistai 21. lokakuuta 2014

I Love Me 2014

Pääsin viime viikon perjantaina ensimmäista kertaa näkemään messutunnelmaa I Love Me -messuille. Varsinainen messuille lähtemisen syy oli se, että Hannele oli pyytänyt minut mallikseen geelilakkauksen SM-kilpailuihin, jotka  järjestettiin messujen yhteydessä perjantaina. Siinä samassa sitten tuli kierreltyä koko pitkä päivä messutarjontaa. Itse messuilta en juuri kuvia ottanut, vaikka pokkari matkassa mukana olikin. Hannelen blogissa voi käydä tarkemmin lukemassa tuosta kilpailusta. Vaikka itse messuista ei kuvia olekaan, ajattelin näyttää teille, mitä kaikkea sieltä tarttui mukaan. 

Kynsilakkoja ostin lopulta ihan kohtuulliset neljä kappaletta. CesarsShopin pisteeltä tarttui mukaan pari lakkaa, kumpikin sellaisia, joiden ostamista olin harkinnut jo pidemmän aikaa ja nyt niiden hankkimiseen sattui mainio tilaisuus. Kaksi muuta lakkaa sitten olivatkin ihan heräteostoksia. Sinful Color'sin lakkoja oli ilahduttavasti loistava valikoima tarjolla, joten olihan sieltä suorastaan pakko napata yksi lakka mukaan, vaikka merkki ei ihan omiin lemppareihini kuulukaan. Pierre Renén telineellä järkeilin itselleni, että pitäähän sitä ostaa jotain itselle aivan uutta ihan vain kokeilunhalusta, niinpä sieltä sitten pitkällisen harkinnan jälkeen valitsin yhden lakan. Merkin valikoimissa oli kyllä ilahduttavasti useampikin lakka, jotka ainakin pullossa näyttivän oikein mielenkiintoisilta.

Sinful Colors Cinderella, Pierre René No 10, Color Club Peace, Love & Polish, Dollish Polish Drooling Over Your Polish

Kynsipuolelta mukaan tarttui AetzNailzzin pisteeltä pari Mosaicin sivellintä sekä maailman paras kynsinauhojen irroittaja Nfu Oh'n Cuticle Remover. Omalle pullolleni tapahtui jossain vaiheessa pieni onnettomuus ja suuri osa sen sisällöstä päätyi kynsieni sijaan sohvalle, niinpä pullo alkoi uhkaavasti olla aika vajaa. Sillä kyllä pärjää vielä hetken, mutta nyt on uusi odottamassa, kun sen noin sopivasti tuolta löysi. Olisin halunnut ehdottomasti ostaa Mosaicin one stroke -sivellinsetin, mutta sitä ei valitettavasti messuilta löytynyt.

Mosaic Kolinsky Nail Art S ja M, Nfu Oh Cuticle Remover


LivBoxin pisteeltä tilasimma Hannelen kanssa kumpikin kolmen kuukauden boxit kotiin tulemaan hyvin pienen suostuttelun jälkeen. Messutarjous oli kuitenkin sen verran houkutteleva, että uteliaisuus voitti sen suhteen. En osaa kuvitella, että tilaisin sitä jatkuvasti, mutta kolmen kuukauden kokeilu kuulosti oikein sopivalta. Tilaamisen yhteydessä saimme vielä matkaan messuja varten kootun erikoisboxin. Itselle messuboxista kiinnostavin tuote oli varmaankin Rimmelin Apocalips-huulilakka, joka pääsi suoraan kokeiluun. 
 

Muutoin messuilta tarttui pääasissa matkaan näytteitä, mutta niitäkin yllättävän vähän. Näytteiden kanssa samaan kuvaan päätyi kuitenkin ehkä messujen tarpeellisin ostos. Olen jo pidemmän aikaa yrittänyt etsiä kihartamiseen apuvälineeksi hyviä klipsejä, joilla nostaa ylimääräisiä hiuksia pois tieltä ja nämä Cailapin versiot vaikuttivat ihan lupaavilta tähän tarkoitukseen. Yleisesti ottaen niitä tuntuu olevan vähän huonosti saatavilla, niinpä tähän löytöön olin erityisen tyytyväinen.


Aika maltillisilla ostoksilla pärjäsin omasta mielestäni, vaikka siitäkin huolimatta tuntuu, että rahaa meni ihan riittävästi. Kokonaisuutena I Love Me -messut olivat oikein mielenkiintoinen kokemusta. Rehellisesti sanottuna oli kyllä silti hieman pettynyt siihen, että mitään erityisempiä tarjouksia ei sitten lopulta kuitenkaan ollut ainakaan perjantaina.  

Toiveita muuten saa esittää, jos noista lakoista on joku sellainen, jonka haluatte nähdä ensimmäisenä kynsillä!

6 kommenttia:

  1. Mä ostin kanssa Cindarellan, on muuten ihana <3!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olin sen joskus aikoja sitten nähny jossain ulkomaisissa blogeissa, mutta unohtanut koko lakan. Pakkohan se oli ostaa, kun kohdalle kerrankin sattui :)

      Poista
  2. Oon vieläkin niin katkera, etten tänä vuonna päässyt messuille.. Oisin ihan varmasti kotiuttanu juurikin samaisen Color Clubin sekä Dollish Polishin, ne ovat niin ihania, ja luonnollisesti ootan näkeväni ne sun kynsillä:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toiveesi saattaa hyvinkin toteutua, ne oli ehdottomasti just ne, jotka itseäkin veti näistä kaikista eniten puoleensa. Mie olin kanssa viime vuonna ihan noissa samoissa fiiliksissä messujen suhteen, ärsytti, kun ei mitään mahiksia päästä paikan päälle. Mutta kyllä ne tulee taas ensi vuonna!

      Poista
  3. Ostin tuon samaisen Color Clubin, ihana ainakin pullossa <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä! Ja ainakin pikaisen testaamisen perusteella ei mitenkään pöllömpi lakka muutenkaan :)

      Poista