torstai 16. lokakuuta 2014

Tekstuuria leimoilla

Vaikka hiekkalakoilla on tullut kokeiltua vaikka mitä, en ollut saanut ennen tätä aikaiseksi leimata hiekkalakan päälle. Oli siis jo aikakin tehdä se!

Olin katsellut Kikon Sugar Mat sävyä 642 jo pidemmän aikaa lakkalaatikossani miettien, kuinka lakata kynnet sillä ja lopulta vain otin sen esiin ja aloin lakkaamaan sitä kynsille ilman pienintäkään ajatusta mistään muusta. Aika pian kuitenkin syntyi ajatus nyt kynsillä nähtävästä lakkauksesta. Lakkasin kolme kynttä Kikon tekstuurilla, mutta nimettömän ja peukalon kynnen lakkasin OPIn It's Frosty Outside -lakalla. Kumpaakin lakkaa on kynsillä kaksi todella helppoa ja vaivatonta kerrosta lakkaa.



Sinisen tekstuurin päälle leimasin Winstonian W-04-laatan kuviosta yksittäisiä kukkia kynsille Dependin hopealla #223. Hopean tekstuurin päälle taas leimasin kyseisen kuvion kokonaisena China Glazen Scandalous Shenanigansia käyttäen. Jostain syystä yksittäiset kukat nousivat leimasimelle ilman ongelmia kokonaisina, kun käytin Konadin kaksipäistä leimasinta, mutta sinisellä leimatessa kuvio ei meinannut millään suostua nousemaan mitenkään järkevästi leimasimeen. Tällaisessa lakkauksessa tämä ei sitten lopulta oikeastaan häirinnyt ollenkaa näin hiekkalakan päälle leimattuna. 



Näiden kuvien kanssa oli jotain ihan uskomatonta hämminkiä ja lopulta kyllästyin tappelemiseen. Kuva näyttää ihan oikean väriseltä vielä ennen Bloggeriin siirtämistä, mutta kun siirrän kuvan, lakan väri kynsillä muuttuu ihan erilaiseksi. Olen tätä nyt yrittänyt varmaan useamman tunnin pähkäillä, mutta mikään ei tunnu onnistuvan. Mitään automaattisia muokkauksiakaan ei omasta mielestäni pitäisi olla päällä, mutta jotain siinä silti tuntuu tapahtuvan. Todellisuudessa tuo sininen tekstuuri on selkeästi syvemmän sininen väriltään.

6 kommenttia:

  1. Mahdottoman kauniit kynnet ^.^

    VastaaPoista
  2. Kovin nätit kynnet! :) Itse en tekstuureja oikein osaa käyttää kun tuntuu, että ne jää aina hiuksiin inhottavasti kiinni :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Mie harvemmin käytän tekstuureja näin kaikilla kynsillä, mutta parilla kynnellä ne monesti toimii erityisen hyvin :)

      Poista