lauantai 18. lokakuuta 2014

Taas se marmoroi!

Minulla on selkeästi joku vesimarmorointikausi meneillään, voisin melkeinpä marmoroida jokaisella lakkauskerralla. Tällä toteutin marmoroinnin vihertävän sävyisenä - lakat majailevat laatikossani vierekkäisillä paikoilla ja ne näyttivät aivan siltä, että voisivat sopia hyvin samaan lakkaukseen.  Tätä kirjoittaessani tajusin, että itse asiassa olen aiemminkin käyttänyt näistä kahta samassa lakkauksessa. Tulipahan tämäkin todettua oikein kahteen otteeseen.

Marmorointien pohjalle lakkasin kerroksen OPIn My Dogsled Is a Hybrid -lakkaa, johon tykästyn jokaisella käyttökerralla aina vain enemmän. Etusormen ja peukalon kynnelle lakkasin yksivärisenä myös marmoroinnissa käyttämääni The Sky's My Limitiä. Marmorointiin käytin edellä mainittujen lakkojen lisäksi OPIn Fly'ta. Lakat toimivat vedessä erinomaisesti ja muutenkaan marmoroiminen ei tuottanut mitään ongelmia tällä kertaa.


Päivän katselin marmorointeja kynsilläni sellaisenaan ennen kuin päätin vähän tuunata lakkausta pilkuilla. Pilkuttelin marmoroitujen kynsien päälle satunnaisesti The Sky's My Limitillä ja My Dogsled Is a Hybridilla ja dottarilla pilkkuja. 


Näistä tuli ehdottomasti kynnet omaan mieleeni, kokonaisuudessa olin todella tyytyväinen näihin oikeastaan kumpaankin versioon.

8 kommenttia:

  1. Kauniit ovat!
    Mä en ikinä uskalla pilkuttaa marmorointeja, vaikka haluisin:D Pelkään et mokaan niin pahasti ne.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia! Miulla on mokesti ijust sama, mutta nyt uskaltauduin pilkuttamaan kun ne oli jo hetken ehtineet olla kynsillä eikä pilalle menio olis niin haitannu..

      Poista
  2. Nuo pilkut kruunaavat kokonaisuuden, hienot!

    VastaaPoista
  3. Todella upeat kynnet! Wau! ♡

    VastaaPoista