tiistai 30. syyskuuta 2014

Yllättävän kiva Essien Sable Collar

Ostin Essie Sable Collarin jo joskus kesällä, kun Tuurista halvalla löysin. Sen käyttö kuitenkin jäi tähän asti sävyn ollessa sen verran syksyinen, ettei sillä kesällä halunnut lakata. Muutenkin odotukseni olivat aika olemattomissa lakan suhteen, en oikeastaan odottanut pitäväni siitä. Kuitenkin syksyn tullen olen alkanut kaipaamaan hieman tummempia sävyjä kynsille ja Sable Collar ei lopulta ollutkaan yhtään pöllömpi lakka. Laadultaan Sable Collar oli parasta A-luokkaa, täydellinen koostumus, joka peitti melkeinpä yhdellä kerroksellä ja kaksi kerrosta peittikin täydellisesti.Väriltään Sable Collar on hieman hankala kuvailla - lakan pohja on tumma ruskea ja siinä on voimakas ilmeisesti punainen shimmer.


Alunperin olin koristelemassa Sable Collarin kultaisella tekstuurilakalla, mutta viime hetkellä muutin suunnitelmaa. Löysin laatikosta Kikon tekstuurin numero 645, joka oli odottanut lakkausvuoroa ainakin hieman yli vuoden. 645 sopi väriltään mainiosti Sable Collarin kauniin shimmerin kanssa yhteen. Tein kynsiteipin ja @Teismomin vinyylien avulla v-gapit kynsille. Käytin koristeluteippiä, sillä suorat vinyylit olivat kadoksissa, mutta koristeluteippi oli turhan kapeaa tähän käyttötarkoitukseen.



Kerrankin kuvaa myös välivaiheesta!

 Oikeastaan kumpikin näistä lakoista yllätti minut positiivisesti. Kai se on pakko myöntää, että hieman syksyisemmät sävyt alkavat täälläkin tehdä tuloaan. Näiden sanojen jälkeen käy siis luultavasti niin, että kynsille päätyy seuraavaksi jotain todella räikeää :D

6 kommenttia:

  1. Oikein kauniit kynnet! Onneksi muutit hieman suunnitelmaa ja valitsit tuon 645 lakan. Sopii hyvin yheen Sablen kanssa. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Joskus sitä tulee kesken kaiken mieleen jotain, muutenkin taidan kyllä olla vähän huono suunnittelemaan mitään etukäteen..

      Poista
  2. Tykkään ihan possuna väriyhdistelmästä ja ideasta. Very niiiice!

    VastaaPoista
  3. Oih mikä lakka! Ja mitkä kynnet! Ihanat! ♥

    VastaaPoista