torstai 18. syyskuuta 2014

Vesimarmoroitu Coca Cola Red

Punainen on kynsilakoissa yksi niistä väreistä, jotka aiheuttavat pienia ongelmia. Rakastan niitä pullossa ja ostankin niitä aina välillä, mutta jostain syystä ne eivät kuitenkaan päädy kynsille kovinkaan usein. Tältä pohjalta oli hyvä hankkia OPIn Coca-Cola -kokoelman nimikkolakka Coca Cola Red. Kun sain lakan lopulta käsiini, se aiheutti saman kuin niin monet punaiset ennen sitä - sillä ei huvittanut lakata ollenkaan! Otin kuitenkin lopulta itseäni niskasta kiinni ja pakotin itseni lakkaamaan kynteni punaisella. 

Lakkasin pikkurilliä lukuunottamatta kaikki kynnet Coca Cola Redillä, jonka koostumuksesta oli kuullut paljon ylistyssanoja. Minun kynsilläni Coca Cola Red jäi kuitenkin vielä kahden kerroksen jälkeen valoa vasten aivan läpikuultavaksi, mutta kolmatta en enää lakannut, sillä ilman lähempää tarkastelua tätä ei juurikaan huomannut. Pikkurillin kynteen lakkasin OPIn Magazine Cover Mousen, jota erehdyin ostamaan minipullon kokeillakseni sävyä. Oli muuten hyvin todennäköisesti ensimmäinen ja viimeinen OPIn minipullo kokoelmassani!



Olin jo pidemmän aikaa halunnut tehdä vesimarmoroinnin, niinpä keskisormen ja nimettömän kynnet saivat koristuksekseen sellaiset. Käytin marmoroimiseen Coca Cola Rediä sekä Essien Licoricea ja Sable Collaria. 



Jokin näissä kynsissä tuntui tökkivän, vaikka periaatteessa kaikki oli ihan hyvin onnistunutta. Tulin siihen lopputulokseen, että Magazine Cover Mouse ei sopinut kokonaisuuteen kovinkaan hyvin. Päädyinkin lopulta vaihtemaan sen Kikon tekstuurilakkaan #646, jonka kanssa kynnet toimivat mielestäni paremmin.

Pitäisi ehdottomasti ottaa itseään niskasta kiinni ja lakata punaisella useammin, onhan se kuitenkin lopulta kynsillä aika upea väri!

18 kommenttia:

  1. Uuu tosi ihana lakkaus ! :) mulla on vähän sama ongelma punaisten lakkojen kanssa. Jaa minäkin eilen pakotin itseni lakkaamaan coca cola redillä ! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Tuntuu olevan aika yleinen ongelma nää punaiset, vaikka hienohan se värinä on. Pitää sitä silti tuollainen hyvä peruspunainen omistaa, vaikka sitä vähän harvemmin käyttäisikin.

      Poista
  2. Varsinkin tuon Kikon tekstuurin kanssa kynnet ovat todella upeat! Tumma kynsi tuo hyvän kontrastin lakkaukseen:)

    Mä en kestä punasta yhtään kynsillä. Joku glitter vielä menee, mut punanen creme on ehdoton nounou:D Harmi sinällään, että punaset klassiset kynnet on niin upeat!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Omastakin mielestä näistä tuli paljon paremmat heti kun vaihdoin tuon yhden kynnen, se punainen tekstuuri oli vaan liian eri värinen ja riiteli sen takia tuon cremen kanssa..

      Nyt kun sain nää punaiset kynsille, näyttää kyllä oikein hyvältä, mutta joku siinä vaan on, ettei niihin kuitenkaan oikein tule tartuttua.

      Poista
  3. Upeat! Kyllä tuo tumma tekstuuri sopii kokonaisuuteen paremmin kuin punainen. Mua aina jää "vaivaamaan" et no minkäs värinen peukalo sitten on, näissä kuvissa missä peukalo ei näy. Sulla lienee näissä pelkkä punainen creme?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Kannatti se selkeesti vaihtaa, jännä millainen vaikutus yhden kynnen vaihtamisella on. Ihan punainen oli peukkukin tosiaan. Yleensä oon yrittänyt sen edes mainita, mutta näköjään nyt jäi. Pitäis varmaankin opetella ottamaan jotenkin kuvat niin, että senkin sais näkyviin, tuli kuitenkin kokonaisuus vielä paremin esille..

      Poista
    2. Sullakin on useita kuvia lakkauksesta yleensä, niin yksi kuva voisi olla sellainen missä peukalokin näkyy :)

      Poista
    3. Täytyypä vähän testaille, miten sen saisi järkevästi näkyviin :)

      Poista
  4. Voi luoja miten kauniit! Tuon Kikon kanssa aivan täydelliset<3! :3

    VastaaPoista
  5. Todella kauniit kynnet, varsinkin tuo marmorointi on upea! :)

    VastaaPoista
  6. Vastaukset
    1. Eikö!?! Ei kyllä lopulta kaduta ollenkaan, että menin tän hankkimaan :)

      Poista
  7. Upea lakkaus! Punainen on tosiaan näyttävä kynsillä ja oma lemppariväri. Vesimarmorointi on onnistunut ja muutenkin yhdistelmä toimii. Tykkään molemmista versioista.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Punainen on ehkä vähän sellainen, että se jakaa ihmiset kahtia; osa tykkää ja osa ei voi sietää ollenkaan. Oon jotenkin nyt ihan innostunu vesimarmoroinnista, nämä on vielä kynsillä ja tekis mieli tehdä toinen heti perään :)

      Poista