sunnuntai 7. syyskuuta 2014

Hieman erilaisia vinyylejä

Kuten viimeksi mainitsin, tilasin Miami Handjobsilta lisää vinyylejä ja sieltä löytyi valikoimasta hieman erilaisia kuin aiemmat kokeilemani. Erityisesti pitkät v:n malliset herättivät kiinnostukseni ja niitähän oli saatava. 

Lakkasin pohjalle ensin kerroksen Gina Tricotin Whitea, jonka päälle tein Essien Love Every Minutella ja OPIn Sorry I'm Fizzy Todaylla liukuvärjäyksen. Pari edellistä liukuvärjäys kertaa olivat onnistuneet todella hyvin, mutta tällä kertaa tökki pahemman kerran. Sain kuin sainkin lopulta kuitenkin jonkinlaisen liukuvärin kynsille asti ja lisäsin kerroksen pikakuivattavaa. Kuviot on tehtyä OPIn Love.Angel.Music.Babya käyttäen. Enhän minä sitten malttanut odottaa tarpeeksi pitkään vaan asettelin liian nopeasti vinyylit kynsille ja sain lakan nousemaan hieman poistettaessa. Päällyslakka kuitenkin onneksi tasoitti pahimmat kuprut. 



En osannut päättää miten päin värit halusin kynsille, niinpä joka toisessa kynnessä värit ovat toisinpäin.



Nämäkin vinyylit olivat ihan kätevät käyttää, vaikka aika helpostihan tuollaisen kuvion saisi kynsiteipillä tai suorilla vinyyleilläkin tehtyä. Toisaalta näiden avulla tuli jokaiseen kynteen samankokoinen alue. Luulen, että nämä olisivat näyttäneet vieläkin paremmilta lyhyemmillä kynsillä, pitää muistaa kokeilla näitä myöhemmin, kun kynnet eivät ole aivan yhtä pitkät.

10 kommenttia:

  1. Kauniit! Hyvin sopii lakat yhteen:)

    VastaaPoista
  2. Ihanat on, väriyhdistelmäkin on tosi kiva. Nyt mua alkoi polttaa nuo vinyylit, olen tähän asti onnistunut välttelemään hitusen huvittavasti nimetyn kaupan houkutuksia...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Tuo on kyllä siitä ihan kiva kauppa, että sieltä saa tosiaan vähän erityylisiä vinyylejä. Sieltä kun on vielä ilmaiset postaritkin, niin tulee vähän turhan helposti ostettua arkki kerrallaan noita ja sithän niitä kertyy..

      Poista
  3. Oih, todella kauniit! Värit sopii todella hyvin yhteen. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Pitkään mietin, että minkä värin otan noiden korallisten kanssa, mutta kiva, että näyttää muidenkin silmään hyvältä yhdistelmältä :)

      Poista