tiistai 23. syyskuuta 2014

Väriä pimeään syksyyn

Päätin jo pari kuukautta sitten, kun näin nämä Sinney tuplatippikynnet, että sellaisten tekemistä on pakko jossain vaiheessa testata. Nyt sunnuntai-iltana keksin, että vielä testaamattomana laatikossa lojunut OPIn My Voice Is a Little Norse saattaisi toimia kyseisessä lakkauksessa. Alunperin oli tarkoitus tehdä jotain aivan muuta - en tosin enää edes muista mitä - mutta idea ei jättänyt rauhaan. 

Yllätyksekseni kynteni eivät olleen kovinkaan värjäytyneet, niinpä lakkasin päällyslakan päälle vain kerroksen Essien Sugar Daddya ja odottelin tovin ennen kynsivinyylien asettelemista paikoilleen. Lakkasin vinyylien päälle kaksi kerrosta My Voice Is a Little Norsea ja poistin vinyylit lakan ollessa vielä märkää. Tässä vaiheessa lisäsin kerroksen HK Girl Top Coatia. Ehkä noin vartin odottelun jälkeen tein saman China Glazen Thistle Do Nicelyn kanssa. Jostain syystä jälkimmäisellä kerralla meinasin olla melkoisissa ongelmissa skinny single chevron -vinyylien kanssa. Liekö sitten johtunut alla olevasta HK Girl kerroksesta vai mistä, mutta vinyylit eivät yksinkertaisesti meinanneet tarttua kynnen pintaan kiinni millään. Ensimmäisen kerroksen tein normaalikokoisilla single chevroneilla, joiden kanssa ei ollut mitään ongelmia.




Jotenkin nämä lakkaukset eivät tuntuneet omilla kynsillä ollenkaan toimivilta.  Tipeistä tuli omaan makuuni liian paksut ja kynnet näyttivät ikävän mallisilta näissä. Jälkikäteen harmittelin, että laitoin My Voice Is a Little Norsea kaksi kerrosta - yhdelläkin olisi pärjännyt aivan yhtä hyvin. Tipeissä olisi myös saanut olla paremmin peittävä ja tasoittuva lakka niin, mikä olisi ohentanut tipeissä olevien lakkakerrosten paksuutta.


Lopulta näiden kanssa tapahtui kuitenkin jotain todella outoa ja sain kiitellä onneanKuivuttuaan tipeissä oleva Thistle Do Nicely nimittäin mennyt pinnalta ihmeelliselle röpelölle, vaikka illalla kynsi oli vielä ihan tasainen. Luultavasti alla oleva glitterlakka sai tämän jotenkin aikaiseksi, vaikka välissä oli kerros päällyslakkaa. 

Pienillä korjauksille nämä kynnet olisivat varmasti olleet todella kauniit, mutta tällä kertaa ne jäivät valitettavasti aika lyhytikäisiksi.

4 kommenttia:

  1. Sopii kyllä tosi hyvin noi Norse tuonne alle :) Hienot!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se oli siellä ihan toimiva - muuten oon ollu sen kanssa vähän vielä hakusessa, kun en meinaa keksiä miten sitä käyttäis.. Kiitos :)

      Poista