tiistai 9. syyskuuta 2014

Koiravaljakkoni on hybridi

Tilasin jossakin hetkellisessä mielenhäiriössä OPIn Nordic-kokoelman vihreän My Dogsled Is a Hybridin. Asiaan kyllä saattoi vaikuttaa se, että kaikissa näkemissäni kuvissa lakka ei ole näyttänyt yhtään samalta kuin se on luonnossa on. Kynsille saatuani lakka kyllä näytti kieltämättä ihan hyvältä. Muutenkin My Dogsled Is a Hybrid oli taattua OPI laatua - kahdella kerroksella täydellinen peitto ja tasainen pinta, eikä siistittävääkään juuri jäänyt. 



Koristeluna kynsissä on Tartofraisesin videon pohjalta teipillä ja rei'ittimellä toteutetut pallot. Alunperin tarkoitukseni oli jättää videolla nähdyt valkoiset pilkut pallojen ympäriltä pois, mutta ilman niitä kynnet näyttivät turhan tyhjiltä. Tein koristelut yksinkertaisesti vain yhdellä lakalla, OPIn The Sky's My Limitillä, joka sopi Dogsledin kanssa tosi kivasti yhteen. 


My Dogsled Is a Hybrid yllätti ehdottomasti positiivisesti, alan ehkä pikkuhiljaa lämpenemään edes joillekin vihreän sävyille. The Sky's My Limit taas pitää ehdottomasti saada pikapuolin kynsille ihan kunnolla, ainakin koristeluissa käytettynä se on ihana.

12 kommenttia:

  1. Mua jäi vähän kaivelee tää vihreä.. Muuten en Nordic-kokoelmasta innostunu, mut tää yksilö on niin ihananvärinen:) Näyttää hyvältä myös koristelujen kanssa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo kokoelma oli kyllä aika peruskauraa, ihan hyvälaatuisia nuo lakat tosin on! Kiitos! :)

      Poista
  2. voi eii, näyttää niin ihanalta ! mun on vaan _pakko_ saada tämä ! ja upeat kynnet myöskin <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sitten ostamaan vaan äkkiä, suosittelen :) kiitoos.

      Poista
  3. Kaunis lakkaus! Mua houkuttelee kyllä hankkia vielä tämä Hybrid lakka itselle Nordic-kokoelmasta.. Se näyttää todella hyvältä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) olin kerrankin itse ajoissa näitten uutuuksien kanssa, yleensä jahkailen aika paljon pidempään. Kaiken kaikkiaan tää lakka oli kyllä oikein mukava tapaus, ei mitään moitittavaa..

      Poista
  4. Aah, ku kaunis lakka. Mulla on joku vihreiden lakkojen mania menossa... :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia:) miullakin meinaa vähän nostella sellainen varovainen innostus vihreistä lakoista, tää ainakin on kovasti mieleen.

      Poista
  5. Tosi sievät! Ja kylläpäs näytti houkuttelevalta tuo Tartofraisesin video - pitää varmaan itsekin joskus kokeilla :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Kokeile ihmeessä! Tuo oli ihan hyödyllinen video, helpotti kummasti näiden tekemistä.

      Poista