maanantai 1. syyskuuta 2014

MoYou20k - vihreä ja pinkki

En saanut MoYoun haastetta lopulta kokonaan tehtyä, mutta pari lakkausta on vielä blogin puolella näyttämättä; vihreä ja pinkki. 

Samoin kuin edellisen postauksen keltaisen kohdalla, ei minulle vihreän kanssa ollut kamalasti valinnanvaraa lakkojen suhteen. Pari mintunvihreää löytyy, mutta muut vihreät olen hävittänyt. Valitsin tälle haastepäivälle lopulta Orlyn Halley's Cometin. Sävyltään Halley's Comet on vahvasti vihreään taittava turkoosi. Varsinkin kynsillä sävy on tosi vihreä, mutta on sitä sinistäkin siinä näkyvissä. Halley's Comet vaati peittääkseen ehdottomasti kolme kerrosta.


Leimasin kynsille MoYoun uuden Fashionista-kokoelman laatasta 04 yksinkertaiset kuviot Essencen mustalla leimauslakalla. Halley's Comet on niin upea itsessään kynsillä, että en kokenut sen kaipaavan monimutkaisempia koristeluja vaan halusin jättää itse lakan pääosaan.

Viimeisen päivän teemana oli vaaleanpunainen/pinkki, jolle sitä valinnanvaraa omasta laatikosta sitten löytyykin aika paljon paremmin. Viikonloppu oli aika kiireinen ja sunnuntaina lakkaukselle ei ollut liikaa aikaa, niinpä lakkauksestakin piti tehdä aika yksinkertainen. Pohjalle kaksi kerrosta OPIn Mod About Youta ja leimat samasta laatasta, kuin toisissakin kynsissä. Leimaamisessa käytin China Glazen Gamer Glamia ja Hyper Hautea. 


Tuli tässä viikon aikana todettua, että ei minusta oikein ole tällaisten haasteiden tekijäksi. Pidän mielummin lakkauksia kynsillä muutaman päivän, niiden vaihtaminen joka päivä on omaan tahtiini liikaa, enkä jaksa panostaa lakkausten tekemiseen samalla tavalla kuin normaalisti yhden päivän takia. Joskus voisi silti kokeilla jotain muuta haastetta, jossa tahti ei ole aivan yhtä tiivis.. Jospa seuraavalla kerralla nähtäisiin vaikka jotain muuta kuin leimoja kynsillä, niitä on ainakin tullut harjoiteltua tässä viikon aikana.

7 kommenttia:

  1. Nää on kyllä molemmat todella kauniita <3 Itse olen myös huono tekemään mitään haasteita, kyllä samoilla lakoilla muutaman päivän joutaa olemaan, ihan jo olosuhteiden pakosta :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Oli kyllä ihan mielenkiintoista testata tuollaisen haasteen tekemistä toisaalta, mutta ei se kyllä ollut oma juttu..

      Poista
  2. Tosi nättejä lakkauksia molemmat, mutta vaaleanpunainen on ihan mielettömän upea! :)

    VastaaPoista